JO8-1: “Wint afgetekend van DZC-O8-2 in vakantiewedstrijd!”

Met de camper naar Zeeland, van de glijbaan in Turkije of naar de Nederlandse kust en attractieparken. Er moest flink worden bijgepraat en leuke ervaringen uitgewisseld worden deze ochtend!

We mochten vandaag in Doetinchem aantreden tegen DZC-O8-2. Het toeval wou dat onze vrienden van de GSVO8-2 op het veld naast ons hun wedstrijd speelden! Zo zagen we onze vriend Remco daar zijn doelpuntengemiddelde even opkrikken, als rijpe appelen vielen ze daar.

Onze wedstrijd was een ander verhaal. Siebe mocht vandaag de keepershandschoenen aantrekken. Daar onze vaste keeper Tygo nog niet terug was van zijn keeperstraining aan de Turkse kust.

Siebe vraagt ongeveer 134 maal per training of hij mag keepen, vandaag liet hij zien dat hij een goede stand-in is! Met puike reddingen en voortzettingen hield hij de snelheid er goed in.

Het was een moeizame start in de zin van tempo. De vakantie en logeerpartijen hadden hun sporen na gelaten. We waren beter maar hadden pech in de afronding of waren onnauwkeurig.

Yuno & Thomas lieten zich niet onbetuigd in de openingsfase!

Ook kregen we zo links en rechts wat tikkies te verdelen deze ochtend. Roan kreeg een echte ‘dopshoot’ te verduren, vol op zn neus. Jens kreeg een tackle om zn oren.

Ook de toegekende vrije trappen werden niet verzilverd door Jens & Iven!

Uiteindelijk was het Iven die de ban wist te breken met een bekeken schuiver, na goed doorgaan van Roan! Even zn rugnummer laten zien aan de ‘blauw-gele aanhang’ … goed… en we konden verder.
Met een 0–1 voorsprong gingen we rusten.

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede helft was van een beter niveau en we waren zuiverder in de passing en afronding! Onder aanvoering van spelverdeler Roan lieten we enkele fraaie staaltjes samenspel zien.
Yuno en Thomas gooiden de wedstrijd in het slot met hun 2 en 3-0. Bekijk de beelden, 2-0 en de 3-0 !
Jens liet zien dat scoren niet alleen voor spitsen en middenvelders is weggelegd, onze ‘pluisje’ met dito pegel liet zich gelden. Na een schot wat op de lat uiteen spatte:
was het wel raak!

Nadat Iven was opgekrabbeld na een ongelukkige botsing, liet hij nog wat ticatacatouzani-skills zien
Het slotakkoord was voor Siebe die als de Good old peter schmeichel de bal met 1 hand uit de kruising ranselde!
wat een SAVE!!

Doelpuntenmakers vandaag:
Yuno 2
Jens 1
Thomas1
Iven 2

Met een knappe 1-6 uitoverwinning mochten we het weekend in. Twee nachtjes op tijd naar bed want maandag wacht ons de volgende uitdaging: een heuse avondwedstrijd: 19.00u uit tegen FC Zutphen08-1! Tot dan!

Ltrrrrrrrrrrr

*onze dank gaat uit naar alle filmende ouders! Top. ( klik op het dik gedrukte om ze te bekijken)