JO8-1: ‘Verslaat LONGA’30 O8-1 én pakt eerste plek op DZC toernooi!’.

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma, een uitwedstrijd tegen LONGA’30O8-1 in Lichtenvoorde. Prachtige club, schitterende accommodatie en een nog mooier tenue. Onze herinneringen gaan terug naar vervlogen tijden…
We wisten dat we een strak schema hadden, dus voor losse veters hadden we geen tijd vandaag, hier komen we later op terug… Na deze wedstrijd konden we gelijk door naar DZC voor ons afsluitende toernooi!

We begonnen ontzettend goed aan de wedstrijd, we kunnen niets anders zeggen. De tegenstander kreeg aan de bal geen tijd om ook maar iets te verzinnen. En in balbezit maakten we de juiste keuzes. Fantastisch om te zien! Met bij tijd en wijlen ticitaca-voetbal om je vingers bij af te likken!
We hadden dan ook snel een ruime voorsprong te pakken. Tygo had goed opgelet tijdens de training vd week en hield het tempo er goed in als keeper. Iven liet zien een weekje rust gehad te hebben en schoot met scherp. 5-2 was dan ook een prima ruststand.
De tweede helft lieten we de teugels een beetje vieren en werden we onnauwkeurig. Uiteindelijk een prima overwinning; 5-9! Zo sloten we onze eerste competitie in de hoofdklasse af met mooie resultaten in de middenmoot.

Topscorers tegen LONGA’30: Iven 5, Jens 2 Siebe 1 en Thomas1.

 

Goed, en doooooor! Als een malle togen we richting Doetinchem voor ons JO8-toernooi bij DZC.

Daar aangekomen stond onze harde kern al klaar om ons te verwelkomen! Ongekend hoe ze ons gesteund hebben dit seizoen.

We begonnen onze weg naar victorie tegen DZC. We hadden het ontzettend lastig. We kregen geen grip op deze ploeg en kwamen dan ook 1-0 achter. Yuno hielp ons in deze fase aan wat lucht… een voorsprong was het gevolg! Ook Roan deed een duit in het zakje. Een 3-1 overwinning! Topscorers: Yuno 2, Roan 1.
Hierna traden we aan tegen SV Grol. Deze fanatieke baasjes vielen ons al op terwijl we aan het kijken waren. Dat kon wel eens lastig worden. We waren inmiddels gewend aan het hobbelige veld en lieten eigenlijk geen spaan heel van Grol. 6-2 was de uitslag. Topscorers: Roan 2, Iven 2, Siebe en Yuno 1.
Ok, de volgende wedstrijd winnen en we staan in de finale!! Deze wedstrijd werd de wedstrijd van Siebe Schaars. Met twee doelpunten van ongekende schoonheid stal hij de show. Met een loeier van een streep jonguh, en een subtiele lob liet hij het publiek genieten! Remco liet in deze pot zien ons slot op de deur te zijn, met genadeloze tackels en dito voortzettingen. 7-2 voor het FOXIE-team! Topscorers:

Siebe 2 jens 2 Roan 2 Iven 1
En zo konden we ons gaan opmaken voor de finale tegen FC Zutphen. Ongekende spanning. Alle koppies stonden strak, en niet alleen bij de spelers!

Thomas liet zien weer vol gas te willen gaan en gaf het startsein met een mooie krulbal in de hoek. Hierna was het woord aan Jens. Met twee kneiters besliste hij de wedstrijd voor ons. Hierna liepen we makkelijk uit en lieten we enkele mooie staaltjes voetbal zien!! Tygo had ff zin om te ballen en prikte ook nu weer zijn goaltje mee. En wat te denken van deze , van Roan: zie filmpje.

Topscorers in de finale:

Jens2 yuno thimas tygo Iven Roan
7-0! Kampioenuh! zie filmpje

Hierna begaven we ons naar het kantineplein voor de prijsuitreiking. Alwaar we de complimenten kregen voor het vertoonde spel.. en uiteraard de bijbehorende Cup! zie filmpje

Zo kwam er een einde aan deze geweldige dag maar nog niet aan het voetbalweekend! We hopen dat de jongens morgen nog wel een beetje scherp zijn want de vaders zijn iig messcherp voor de wedstrijd op de GSV-familiedag!
Hierna zullen wij 7 juli nog deelnemen aan een training in Enschede van de CF VALENCIA trainers. Met ons gehele team, met dank aan Roan. En zullen we afsluiten met een BBQ!!
Dan nu de TUSSENSTAND waar jullie allen het hele seizoen op gewacht hebben. Het ‘LOSSE VETERKLASSEMENT’! De winnaar zal het hele team trakteren morgen.

Jens 0

Iven 0

Tygo 2

Siebe 17

Roan 19

Yuno 52

Remco 819

Thomas 819
De ontknoping morgen: Dit beloofd een spannende familiedag te worden!
EEN FIJNE VAKANTIE EN TOT VOLGEND SEIZOEN!
Ltrrrrrrrrr