JO8-1: ‘ Slordig GSV’38 krijgt lesje in effectiviteit van DVV’

De warmste 28 mei in 344 jaar en wij mochten voetballen, en we hadden er zin in! Zin ook omdat we thuis speelden i.p.v. op het troosteloze complex in Duiven. Gelukkig kon dat niet gezegd (troosteloos) worden van onze tegenstander van vandaag! Geen onbekende namelijk DVVO8-1 is een bekende uit de O7 competitie, herbergt een aantal leuke voetballers, en toen wonnen we met 5-1… oooooooowwwww dan… nee zo werkt dat niet jongens.

Met 31c op de thermometer was het zaak niet teveel energie te verspillen. Zonder zieke topscorer Iven maar MET van zijn snuffelstage bij de O8-2 teruggekeerde Remco. En we hadden doelpunten nodig dus waren we blij dat we vandaag konden beschikken over de doelpuntenmachine van de O8-2: Duke. We konden dus lekker doorwisselen!

En we begonnen voortvarend, met zijn allen trokken we ten aanval! We hadden een overwicht en lieten DVV niet in hun spel komen. Maar we vergaten 1 ding…. juist…. hij moet wel tegen het netje.

DVV had snel door dat er ongeveer 35 meter ruimte achter onze verdediging lag en met enkele verre uittrappen stonden ze ineens voor keeper Tygo! 0-1! Huh…. jahaaa.. BAM zelfde situatie 0-2.

Ok, ok, ok, ok time-out, deze kwam als geroepen. We moesten even bijkomen wat er zojuist allemaal gebeurd was. We gingen opdezelfde voet verder… en gingen dus met 0-3 de rust in.

In de tweede helft lieten we ons slechtste spel van dit seizoen zien. Met onze ogen dicht ramden we ballen naar voren, de koppies gingen hangen. En DVV liet zien juist ook te kunnen voetballen. Met twee goede aanvallen liepen ze uit naar 0-5! Iet wat geflatteerd, maar het staat er wel.

Toch leuk dat het hoogtepunt van de avond op ons conto kwam, beter gezegd op die van Thomas. Na een prima goal vanuit een scrimmage liep hij al juichend langs onze harde kern!! En wat doe je dan met 31c, dan trek je je shirt uit! Opzich geen gekke gedachte.

Daar dacht Pierlugi ‘Willy’ Colina anders over! Alle spelers en aanwezigen dachten: wat doet hij nu?! Hij toonde Thomas een heuse GELE KAART!;):) Dat hadden onze spelers en die van DVV nog nooit meegemaakt! Schuddebuikend van het lachen rolden ze over de grond:) Zo kwam er toch nog een mooie eind aan deze avond!

Komend weekend gaan we ons topseizoen afsluiten met op zaterdag de laatste competitiewedstrijd uit tegen LONGA’30O8-1 om vervolgens door te rijden voor een toernooi bij DZC! En op zondag de kers op taart: de GSV-FAMILIEDAG! Hoe mooi kan een weekend zijn?!

Ltrrrrrrrrrrrrrr