JO8-1: ‘Laat zijn ware gezicht zien tegen RKHVV-O8-1’.

De ‘man van de wedstrijd’ was op vrijdagavond al bekend. Daarover later meer..!

We mochten vandaag aantreden tegen een van de topploegen in deze hoofdklasse: RKHVV-O8-1, de blauwen uit Huissen. We konden dus onze borst nat maken.

Onze boys hadden er zin in en lieten vanaf het begin zien waarvoor ze gekomen waren… het RKHVV ontzettend lastig maken. Sterker nog we waren de bovenliggende partij! Met fanatiek afjagen wisten we steeds snel de bal te veroveren. En zelfs enkele grote kansen te creëren.. maar onze spitsen hadden het vizier niet op scherp. De mooiste kansen werden niet verzilverd!!

De eeuwenoude voetbalwet ging ook vandaag weer op; als je deze kansen niet afmaakt…valt hij zeker aan de andere kant. Met een 2-0 achterstand gingen we de rust in…. we kregen niets te drinken en hadden dus alle tijd om eea te bespreken.

De boys lieten zien snel te leren en konden het tempo nu de hele wedstrijd vasthouden. We bleven kansen creëeren.. en nu vielen ze wel goed!

Sommige ouders dachten tijdens de wedstrijd wel even koffie te kunnen gaan halen… jahaaaa… dat gaat dus niet he. El capitano Thomas kreeg de bal voor zn rechter en ramde hem binnen! Niet veel later stond Iven op de juiste plek om een lelijke ‘inzaghi-goal’ te maken: 2-2!

We waren de betere ploeg vandaag en gingen voor de overwinning. Helaas was de tijd te kort om door te drukken. Het verdedigende blok van het team stond als een huis! Een fantastisch resultaat wat het zelfvertrouwen een boost zal geven.
De man van de wedstrijd? Dat was Siebe Schaars, hij besloot vrijdagavond om onze vrienden van de JO9-1 uit de brand te helpen. Zo konden deze kids ook een leuke wedstrijd beleven.

Op naar volgende week, dan komt de andere topploeg op bezoek: ESA-O8-1 op bezoek. Wij zijn er klaar voor!

Ltrrrrrrrrr