JO8-1: ‘Laat ook MVRO8-2 kansloos in nieuw FOX-tenue!’.

Na een erg kort nachtje… ,want waarom zou je ook lekker in je nest blijven liggen.. als er een gloednieuw (reserve) tenue op je ligt te wachten.., liepen we de kleedkamer in en troffen we het volgende aan:

Hyper, chaos, ADHD, Feyenoord…dat was ‘the state of mind’ bij het omkleden deze ochtend. Feyenoord..? Het werd al snel duidelijk dat bij de keuze voor dit tenue gekozen was voor een van de grootste sportteams uit de Nederlandse geschiedenis: het kampioensteam van Feyenoord 2016-2017.. en dan het uittenue. Deze achterliggende gedachte hebben we niet ieder teamlid verteld…

De doelstelling van vandaag week enigszins af van eerdere weken.. en was vrij simpel: ‘geef de tegenstander de ruimte!’. MVR had alle voorgaande wedstrijden ruim verloren. Daarom besloten we de tegenstander te laten opbouwen en er vervolgens als een malle bovenop te vliegen! En dat deden we dus ook…Iven & Tygo mochten bepalen wie er vandaag captain mocht zijn. Iven was de gelukkige wat maakt dat Tygo dit volgende week is.

We speelden vandaag eigenlijk zonder verdediging. Daar dat onze Jens Defense getroffen was door de griep… was onze keeper onze laatste man op de middellijn. Dit deden Siebe en Remco erg goed! Over Remco gesproken … daar komen we later op terug..
We waren vandaag, wederom, een aantal maten te groot. We lieten enkele mooie aanvallen en dito goals zien, waarbij we elkaar de bal gunden. Met 16-0 stuurden we MVR terug naar huus.
Hoogtepunt vd ochtend? Remco was vandaag naarstig op zoek naar een treffer.. helaas lukte dit niet tijdens de wedstrijd.. maar WEL met de penaltyserie.. in de 10 sec daarna waren we Remco KWIJT..! Hij was bedolven onder zijn ploeggenoten!

Dit alles werd gade geslagen door ons steeds groter wordende legioen. Met hiertussen soms ook enkele opmerkelijke verschijningen… zeg nou zelf…..:

Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.

De topscorers van vandaag:
Tygo2
Iven4

Siebe3

Yuno4

Roan1

Thomas2
Volgende week op bezoek in Groenlo bij GrolO8-1. Hopelijk dan een spannende pot!
Ltrrrrrr