JO8-1: ‘komt laat op stoom en wint seizoensouverture!’.

Ok, een getal onder de 10?! 4 zegt Siebe! Hij mag aanvoerder zijn deze eerste wedstrijd van de O8-competitie. Deze speelden we uit tegen voetbalclub 2.0 ;DZC’68 JO8-4.

We begonnen met spits Yuno in de goal, het kon allemaal deze ochtend. Onze start was matig. De tegenstander was duidelijk van een ander kaliber, een minder kaliber dan we gewend waren. We wisten ons geen raad met de geboden ruimte. Gelukkig bracht ‘el capitano’ Siebe verlichting en schoot ons op voorsprong! We gingen rusten met een 2-0 voorsprong.

Tijdens de rust werden de puntjes op de ‘i’ gezet en was het tijd voor de mop van de week. Deze keer verzorgt door Roan:” tien tieten in een enveloppe….”. Goed, en we kunnen door..

In de 2e helft mocht Remco het fort bewaken, waren het niet dat ook de hamsterweken waren begonnen… daarover later meer! Het mocht duidelijk zijn, in de 2e helft lieten we er geen gras over groeien.

We lieten de bal goed rondgaan en hadden enkele mooie aanvallen in petto. We liepen snel uit naar een comfortabele voorsprong. Er was nog wel een spannend momentje toen onze keepert bijna een koekje van eigen deeg kreeg… maar gelukkig was hij net optijd alert!!:) en had hij nog enkele puike reddingen.

Eindstand: 1-8.
Doelpuntenmakers:
Siebe 2
Roan 2
Iven 3
Yuno 1

Op naar volgende week, nieuwe aanvoerder, nieuwe tegenstander: LONGA JO8-4.

Fijn weekend!