JO8-1: ‘Haalt opnieuw uit op verwarrende ochtend’.

Lui… apart woord eigenlijk, lui. Wat leert de dikke van Dale ons hierover? “werkschuw, niet houdend van inspanning of werk Ik ben vandaag erg lui geweest.”.. lui dus. Hierover later meer. Lui..

We begonnen deze verwarrende dag met verwarring. Onze vrienden van JO8-2 hadden mensen tekort, en Remco mocht de fair-play cup in z’n prijzenkast bijschuiven! Hij zou deze kids wel eens uit de brand helpen.

Zonder Remco togen wij dus richting DTC voor onze wedstrijd tegen DZCO8-3. Na de warming-up werden de boys opeens erg blij.. : Remco! Huh? De wedstrijd van de JO8-2 was afgelast en hij kwam z’n maatjes helpen om de 3pnt te pakken!
We begonnen net als de voorgaande wedstrijden, goed maar hadden moeite het net te vinden. We gingen de time-out in met slechts een 0-1 voorsprong… of was het toch 0-2?! Wat een verwarring! In ‘de zoemer’ scoorde Yuno een geweldige goal: hij volleerde een corner ineens op de pantoffel! De scheids keurde hem af want tijd is tijd..

Na deze time-out gingen we LOS. Roan, captain Thomas en Siebe denderden vaak langs de zijlijn naar voren. Jens liet met zijn dynamiek zien verre van lui te zijn.. ! Keer op keer schoof hij in en was niet te beroerd verdedigend vuil werk op te knappen. Wel verwarrend. Hoe kan nou… hij zal het wel van z’n moeder hebben dan? de redactie begreep er ook weinig van deze ochtend.

Wat niet verwarrend was …was de goal van Tygo. Met een mooie schuiver liet hij de keeper kansloos. We liepen in deze fase verder uit. De score nog hoger uit had kunnen vallen… ware het niet dat de tegenstander een ‘beest’ van een keeper in de goal had staan. Hij kopte de ballen uit de goal en had enkele mooie reddingen in petto.

De mooiste goal van de ochtend kwam op naam van ons spitsenkoppel.. Iven snelde naar de achterlijn, trok de bal hard voor en Yuno kwam als een echte topspits naar de eerste paal voor z’n tegenstander en ramde de bal ineens binnen. 0-20.. hopelijk snel meer tegenstand, wel weer gelachen:);)!

Topscorers:
Eigen goal 1
Captain Thomas 2
Siebe 1
Jens 3
Iven 7
Yuno 5
Tygo 1

Tot laterrrrrr!