JO8-1: ‘De Does veranderd in Camp Nou’.

Onze tegenstander van vandaag had er om 9.00u vanmorgen al een mooie trip opzitten. LONGA’30JO8-4 uit Lichtenvoorde was onze tegenstander van vandaag!
Yuno was het meest gelukkig met de getallen deze ochtend en mocht de aanvoerdersband om zijn arm schuiven. Tevens had hij zich een nieuwe coupe laten aanmeten..de tegenstanders waren gewaarschuwd.
Iven maakte vandaag voor het eerst dit seizoen zijn opwachting in de goal.. later bleek dat hij maar weinig in de goal zou staan. Vanaf het begin was al snel duidelijk dat we een maatje te groot waren.
Onze keeper kon de hele eerste helft als laatste man spelen. Wie niet beter wist waande zich in Camp Nou vanochtend! Onze Messi kwam vandaag uit Lathum… Thomas schoot met scherp, en liet een heuse hattrick aantekenen in de eerste helft. Met 8-0 gingen we aan de ranja.
De trainer kon nauwelijks de doelpuntenmakers bijhouden laat staan de mop vd week onthouden… maar iets met: “Jan en Nogeenkeer zaten in een bootje, jan viel van de boot. Wie bleef er over?!! Nogeenkeer….? Jan en Nogeenkeer….. “…met een grote grijns begonnen we aan de 2e helft.
De opdracht was helder: houd het veld groot en gun elkaar de bal en een doelpunt. Het nieuwe doel was 20 maal te scoren. Remco had de ondankbare taak de 2e helft het doel te verdedigen. Hij heeft 1 bal gehad maar hij stond wel gelijk aan de basis van een superaanval! Via verschillende spelers kwam de bal bij Yuno en die schoot ineens raak. Het publiek stond op de banken, tici taca barca!
We sloten vandaag af met een 20-0 overwinning. We bedanken LONGA en feliciteren hen met de gewonnen penaltyserie! Hun keepster had enkele mooie reddingen.
Doelpuntenmakers:
Roan 3
Yuno 4
Iven 4
Tygo 1
Siebe 3
Thomas 5
Volgende week mogen we weer naar DZC, nu tegen de JO8-3.
Tot dan!