JO8-1: ‘ BrummenO8-1 geeft GSV huiswerk mee..’

Pap? Het is 5.30u, ga terug naar bed! Ik heb kriebels in Mn buik…kan niet meer slapen..

Jaa de zenuwen waren aanwezig voor deze eerste wedstrijd in de hoofdklasse. Een onbekende competitie voor ons maar het werd wel tijd voor een uitdaging! Onze laatste verliespartij dateerde immers alweer van meer dan een jaar geleden.

En waar kun je dan beter tegen beginnen dan tegen de kampioen van de hoofdklasse regio Apeldoorn: vv BrummenO8-1.

Na een Champions League-achtige opkomst konden we beginnen!

De openingsfase ging gelijk op. Het was wel duidelijk dat we vandaag aan de (zand)bak mochten. De druk van Brummen zat er vol op. Onze jongens waren iet wat onder de indruk. Zo weinig tijd aan de bal waren ze toch niet gewend.

Na enkele kansen tegen viel de 0–1. Na een prima aanval had Iven de gelijkmaker op zijn schoen, hij mikte net over hoeeeeeeeee!! We wisten al, deze kansen moeten we maken om mee te kunnen.

Enkele slordige momenten bij ons achterin zorgden ervoor dat Brummen uitliep naar 0-4 voor rust. En dat terwijl wij ook zeker prima meespeelden… in de rust werden de puntjes op de ‘i’ gezet en konden we de strijd weer aan!

Goed om te zien was dat de boys er vol ingingen, duels werden niet geschuwd! Roan en Jens wisten aanvoerder Yuno en Iven steeds vaker te bereiken! Telkens stond de prima keeper van Brummen in de weg..

Maar toen….: een prima snelle corner van Iven bereikte Roan.. en hij maakte het koelbloedig af: ONTLADING! Hard voor gevochten en toch gekregen. De jongens begonnen er ook in te geloven maar de tijd was te kort.

Een 1-6 eindstand was het gevolg. We feliciteren Brummen met de prima overwinning. Wij hebben huiswerk gekregen waarmee we aan de slag gaan.. Volgende week vervolgen we onze weg naar victorie, een om naar uit te kijken voor alle vaders en moeders:

8.30u, LONGA’30 uit in Lichtenvoorde…

Tot dan!!

Ltrrrrrrrrrrrr