JO7-1 wint ‘El Classico’!

Na een lange winterperiode waarin de JO7 (5-6 jarigen) zich voor de eerste keer in een zaalcompetitie mocht laten zien. Met twee tweede plaatsen tegen veelal 7-8 jarigen, een uitstekende prestatie. Begon afgelopen zaterdag de nieuwe JO7- voorjaarscompetitie tegen eigen leeftijdsgenoten.

En waarmee kun je deze dan beter beginnen dan met een heuse Derby! EL CLASSICO: Angerlo Vooruit JO7-1. – GSV’38 JO7-1.
Vol zelfvertrouwen stapten de onzen dan ook in de auto. Schouderophalend op het feit dat wij ‘vroeger’ toch echt met de fiets naar Bingerden afreisden…

Vol goede energie begonnen wij aan de wedstrijd in de volgende opstelling:

Jens (Siebe 2e-helft)

Remco            Thomas
Roan

Dean                Siebe

Yuno             Iven

Vanaf het begin waren de verhoudingen duidelijk.. wij waren niet gekomen voor minder dan een overwinning. We lieten Angerlo niet in hun spel komen en ‘vlogen er bovenop’. Binnen No-time stonden we 0-3 voor.

De verdediging was de basis voor deze wedstrijd. We gaven NIETS weg. Thomas, Remco, Siebe ,Dean, Roan en Jens wonnen elk duel en schuwden de tackels niet. Voorin konden Yuno en Iven zich dan ook laten gelden met goede (loop)acties. Af en toe werd de bal al goed en snel rondgespeeld.

De onzen doopten in de rust Angerlo dan ook al om tot ‘Bangerlo’… aan zelfvertrouwen geen gebrek. Wat ook bleek in de 2e helft. We liepen uit naar een verdiende 0-10 overwinning.

Voor de statistieken: de spitsen waren scherp, Yuno was on fire vandaag; 4 goals. Iven 2 goals. Roan denderde weer ouderwets over het veld; 3x raak en 1 eigen goal van Angerlo Vooruit.

Onze complimenten gaan uit naar de tegenstander en de scheidsrechter. Het was een sportieve pot!
Klik hier om de uitslagen en standen van deze talenten te bekijken.

Kom ook eens de jongste GSV’38 jeugd aanmoedigen! Eerstvolgende wedstrijd:

4 maart: GSV’38 JO7-1  – vv. Dieren JO7-2
9.00 uur.

Tot dan!