JO7-1: ‘sluit competitie in stijl af en pakt 2e plek in 1e klasse!’

Menig voetballiefhebber kijkt er naar uit… de laatste speeldag Vd competitie. Vaak vallen dan beslissingen die al eerder hadden moeten vallen. Vaak is het gewoon uitstel van wat iedereen al wist… juist…

Zo ook vandaag bij ons; wij mochten aantreden voor onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Een leuk seizoen in deze voor ons onbekende O7 competitie tegen mooie verenigingen. We hebben veelal leuk voetbal laten zien, de jongens hebben zich stuk voor stuk goed ontwikkeld en we hebben veel LOL gehad:). We hadden een ruime overwinning nodig voor de definitieve 2e plek!

De tegenstander van vandaag OEKENJO7-1 vind zichzelf terug in de middenmoot. Een mooie tegenstander dus voor de opdracht van vandaag. We begonnen matig aan deze pot. Het was rommelig, gehaast en onzuiver. Gelukkig was daar onze vriend Thomas die er ook klaar mee was en de 0-1 aantekende voor ons! Met een 0-2 tussenstand gingen we rusten.

De opdracht voor de 2e helft was helder; sneller vooruit spelen en maak gebruik van ‘korte corners’ om het tempo erin te houden.

We gingen LOS in de 2e helft, we trapten het gaspedaal vol in en OEKEN wist niet wat het overkwam. De 0-3 van Siebe was er ‘1 uit het boekje’, na een aanval over meerdere schijven was hij het eindstation.

Uiteindelijk liepen we uit naar een 0-9 overwinning! Naast een eigen goal scoorden Roan, Yuno en Iven (allen 2x) de overige goals. Gedurende de terugreis werd duidelijk dat onze enige concurrent voor de 2e plek, SML, met 4-0 had verloren. Zo eindigen we op een mooie 2e plek in deze eerste klasse.
We trainen nog een tijdje door want we hopen het seizoen af te sluiten met twee leuke toernooien. Voor nu; een goed weekend en tot de volgende keer na het eerste toernooi!