JO7-1: ‘Het andere oranje’ geen partij voor de ‘rood-witten’!

Zeldzame dagen worden zeldzaam genoemd omdat ze niet zo vaak voor komen. Goede voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld een dag dat de wedstrijdshirts vergeten worden…of… scorende verdedigers…offff het 020-publiek tot het eind in het stadion blijft zitten…
Het was een week met een aantal zeldzame dagen en vandaag was er een van…
Nadat ouder R.S. Te G. Zich haastig vanuit duiven weer naar gies en weer naar duiven had begeven om de shirts op te halen konden we beginnen.
Nadat we vorige week in een Italiaanse opstelling een punt veroverd hadden, begonnen we vandaag met een andere opstelling en tactiek.. namelijk de tactiek van de dominantie. En dan denk je heden ten dagen al snel aan , juist…. FEYENOORD.
We waren dominant vanaf minuut 1 en bleven dat tm de laatste minuut. Daar waar we vorige week het vizier niet altijd op scherp hadden lieten we nu weer zien wat we kunnen. En hoe!
We gingen rusten na prima spitsengoals van Iven en Yuno. Maar ook onze verdedigers lieten zien dat ze mee kunnen aanvallen! Eerst was het Roan maar daarna liet Jens zien dat hij ook op de helft Vd tegenstander een duit in het zakje kan doen. Met een flinke pegel zorgde hij voor de 0-4 ruststand!
Na wat aanwijzingen in de rust: ” hoe het kluitje te omzeilen…?”.. lieten de boys zien goede oren te hebben. Veelvuldig kwamen we via de zijkant door. Ons spitsenkoppel zocht elkaar vaak op en Yuno en Iven konden allebei weer een streepje bijzetten.
Het slotakkoord was voor Roan met een echte hattrick! Eindstand: 0-9. Volgende week onze laatste competitiewedstrijd in deze eerste klasse waarna we de balans kunnen opmaken. Een klassieker staat er dan op het programma: Oeken uit…
Onze dank gaat uit naar onze vrienden van DVV voor het geduld deze ochtend… maar wij vatten de wedstrijd toch het best samen in 1 foto ;)… tot volgende week!