JO7-1 ; niet kapot te krijgen!

Bij het openslaan van de gordijnen werd al duidelijk dat we vandaag aan de bak moesten! Regen en harde wind zijn nou niet echt de ingrediënten waar onze ‘tici-taca-Barcelona-voetballers’ harder van gaan lopen. Of toch juist wel…..?

Na een week met veel zieken en geblesseerden was het maar de vraag of we genoeg spelers zouden hebben. Siebe en Iven moesten ziek verstek laten gaan. En Roan was niet helemaal fris uit de trainingsweek gekomen. Dan komt er een andere kwaliteit om de hoek kijken: de wil om te winnen.

Gelukkig hadden we Tygo bereid gevonden zijn debuut te maken op zaterdag, daar hij eerst alleen nog meetrainde.

We begonnen in de volgende opstelling:

Op goal: Tygo. (Yuno 2eH)

Achterin: Jens en Remco

Middenveld: Roan en Thomas

Spits: Yuno

In het begin ging het zeker gelijk op en konden we lastig ons spelletje spelen. Maar onze jongens blijken nog een kwaliteit te hebben: strijd! Wat dat betreft hebben ze goed naar de eredivisie gekeken. Daar word wekelijks het goede voorbeeld gegeven door de koploper. Het blijkt dat je met goed voetbal icm strijd afgetekend bovenaan staat… met alleen balbezit is nog nog nooit een team kampioen geworden.

We gingen rusten met een verdiende 2-0 voorsprong. Twee keer was Yuno het eindstation van een goede aanval na een snelle balverovering.

In de tweede helft liepen we uit naar een 6-0 voorsprong. Of toch 5-0? Thomas dacht zijn tweede van de ochtend te maken maar daar dacht een oma van de tegenstander toch anders over. Kudo’s voor haar, want een losse veter, ook al is het de keeper tijdens het spel! Die moet vast. Deze goal werd dan ook afgekeurd door de prima leidende scheidsrechter. Over losse veters zo meer…

De mannen lieten niet met zich sollen en gaven eigenlijk geen kans meer weg. Roan twee maal en Thomas dus zorgden voor de doelpunten. Als we iets scherper waren geweest hadden we de dubbele cijfers kunnen halen. Hopelijk hebben we deze bewaard voor volgende week. Dan mogen we weer laten zien dat wij de koploper zijn.

25 maart 9.00u:

GSV38JO7-1 – Concordia WehlJO7-1

Onze dank gaat uit naar de coaches en scheidsrechter van Groessen, voor het meedenken. Zodat we toch 6-6 konden spelen vandaag!

Hoogtepunt van de ochtend? De nieuwe klittenbandschoenen van Yuno!

 

Goed voorbeeld doet volgen?!;)

Tot volgende week!