JO7-1: “Jugar cada partido como si fuera el último es”

Onze jongens werden al eens vergeleken met het huidige Atletico Madrid. Vandaag ging de lijfspreuk van deze club helemaal op!
We mochten vandaag aantreden in en tegen de nummer drie van de competitie, SC BRUMMENJO7-1.
We wisten van te voren dat het wel eens een zware dobber kon worden. Als je dan ook je scherpte de eerste 35 minuten thuis hebt gelaten, kan het zeker lastig worden…
We begonnen wel aardig aan de wedstrijd en kwamen ook terecht op voorsprong. Een goal van Roan na goed doorgaan van hem bracht ons aan de leiding. Daarna bleek dat onze tegenstander een paar behendige spelers had rondlopen, waar wij onze handen meer dan vol aan hadden.
De kansen die wij kregen waren niet aan ons besteed, zoals gezegd de scherpte ontbrak. Gelukkig hield Siebe zijn doel schoon en konden we met deze voorsprong gaan rusten.

Ook de tweede helft ging gelijk op. We werden flink op de proef gesteld. In deze fase verdiende Brummen eigenlijk de gelijkmaker. Maar ook Tygo wist zijn doel schoon te houden mede dankzij goed ingrijpen van Jens, Thomas en Remco. Wat een strijdlust!!
In de laatste 5 minuten waren onze spitsen klaar met de spanning en beslisten de wedstrijd. Omdat Iven het geluk niet aan zijn zijde had vandaag, liet Yuno maar weer eens zien weinig kansen nodig te hebben. Twee maal was het raak: 0-3. Punten in de tas en op naar volgende week!

GSV’38JO7-1 – DVVJO7-1
9.00u
Bij het ter persen gaan van dit artikel blijkt dat onze mede-koploper en concurrent ,VV DIERENJO7-1 , voor de titel verloren heeft bij nummer laatst, Angerlo Vooruit. Lijkt ons vrij onwaarschijnlijk. We houden u op de hoogte!
” SPEEL ELKE WEDSTRIJD ALSOF HET DE LAATSTE IS “