JO7-1: ‘2e plek bij O9 toernooi OBW!’

Dat oogstrelend voetbal niet vaak samengaat met het winnen van prijzen hebben we dit seizoen al vaker gezien… deze theorie ging ook afgelopen zaterdag weer op. Maar in tegenstelling tot de 2e plek in de eredivisie hadden wij hier wel vrede mee.

Ballen, check. Tenue, check. Reservetenue, check. Bidons, check. Zonnebrand…. zonnebrand? Daarover later meer..
We traden aan dit toernooi in poule D, de poule des doods. Zo mocht je deze wel noemen met drie thuisspelende teams. Drie maal heette onze tegenstander OBW: JO7-3,-12&-23. Genoeg jeugd om uit te putten daar.

En onze laatste wedstrijd speelden we tegen AZSV JO9-4.
De boys waren on FIRE. We wonnen onze eerste drie wedstrijden tegen de OBW-teams vrij gemakkelijk..: 0-1, 0-2 en 0-9 (in 15min..). Onze tegenstanders waren nog niet gewent aan de 7-7 variant. Dit wisten wij prima uit te buiten.
Dit bracht ons bij de laatste poulewedstrijd tegen AZSV uut Aaltn. Ook zij hadden al hun wedstrijden gewonnen. Wij hadden een iets beter doelsaldo en een gelijkspel zou volstaan voor de toernooiwinst.
Fysiek waren deze mannen iets verder dan wij en dus moesten we proberen er lekker tussendoor te voetballen. Dit lukte een enkele keer.. maar verder dan een kansje en een vrije trap op de lat kwamen wij niet. AZSV won dan ook terecht met 2-0.

Nadat we de cup met de iets kleinere oren in ontvangst hadden genomen togen we richting Gies voor een leuke seizoensafsluiting. En wel met een echte BBQ en een potje vaders tegen de jongens… (gewonnen door de jongens…..5-4)
Kortom een erg leuke dag. Mocht u in de komende weken een pandabeer door het dorp zien lopen… schiet hem niet af. Het is gewoon onze assistent-trainert met een verbrand hoofd..!!

Klik hier voor een foto impressie gemaakt door Guus Baars, waarvoor dank!

Tot volgend seizoen bij de nieuwe 6-6 spelvormen!