JO6 in actie op stille zaterdag

Na een natte laatste training waarin de angst voor modder en natte voeten verdwenen is, zijn we klaar voor het eerste JO6 toernooi op ons eigen sportpark. Met veel enthousiasme komen onze 4, 5 en 6 jarige tegenstanders uit Loo, Groessen en DVV ons hoofdveld op gerend.
Paaseieren zoeken? Nee…. Geef ze maar een bal om mee te spelen. Het is voor een enkeling even wennen dat je na veel bezoekjes aan het sportpark niet meer in de sloot hoeft te spelen.

Een langverwachte droom komt uit:  Voetballen op het hoofdveld! Ons eigen team splitst zich in eerste instantie op in een 5 jarig team en een 6 jarig team. We winnen een keer, verliezen  een keer, maken doelpunten, verdedigen veel, schieten de bal ver weg.
Na 2 wedstrijden van 10 minuten drinken we ranja in het zonnetje op de middenstip.

Er is nog energie genoeg en we gaan verder met de laatste 2 wedstrijden. We worden weer een team en de wisselspelers mogen in de dug out zitten waar ze omring worden door enthousiaste fans. In de laatste wedstrijd komt er belangstelling vanuit DVV voor een van onze spelers en hij scoort daar de nodige doelpunten tussen verschillende doelpalen. Na het opruimen gaat iedereen blij en voldaan met een appel richting huis. Onze hoffotograaf heeft er fantastische beelden bij gemaakt.
Klik hier voor een korte foto impressie.
Fijne Pasen.