JO19 pakt verdiend de volle buit in de eerste competitiewedstrijd tegen HC’03

De eerste competitie wedstrijd. De trainers hebben duidelijke afspraken gemaakt. Alleen Justin en Tim moeten daar nog aan wennen. Aaron was zo in zijn element als entertainer dat hij vergat dat de aftrap om 13.00 zou plaatsvinden. Daar was gelijk de eerste uitdaging van het seizoen wie moet er nou op goal als Aaron er niet is. En daar stond Noud al te trappelen. Geblesseerd maar gemotiveerd om zijn ploeg te helpen als dat nodig is. Handschoenen geleend van HC’03. Maar goed , het startsignaal van de wedstrijd tussen HC’03 en GSV’38 was gegeven.
De wedstrijd begon erg spannend, in de beginnende fase van de wedstrijd zag je al dat Giesbeek de betere ploeg was, we hadden veel balbezit en veel kansen maar je kent de voetbalwet als je zelf je kansen niet maakt……juist de eerste goal viel niet voor ons maar voor HC’03.
Je zag dat wij onze koppies wat lieten hangen en we waren de weg een beetje kwijt. Gelukkig kwam de rust en konden de trainers even de koppies weer opbeuren en de neuzen de zelfde kant op zetten. Na de rust pakten we gelijk het initiatief. Na goed combinatievoetbal kwam Menno in balbezit en zag Pim vertrekken en met een prachtige lange bal maakte Pim de welverdiende 1-1. Het vervolg zou volledig voor ons zijn op wat speldenprikken na.
5 minuten voor tijd weer een prachtige paas van achteruit dit keer door Twan, kwam de bal weer voor de voeten van Pim en uit de meest onmogelijke hoek scoorde hij de dik verdiende 1-2 voor ons.. Op het einde werd het nog spannend door de scheids die zijn klokje verkeerd had lopen. Maar na een paar gevaarlijke balletjes van HC’03, bleef de stand staan.
HC’03 JO19-1 – GSV’38  JO19-1  eindstand 1-2.
De eerste 3 punten nemen we mee naar Gies.