JO19-1 pakt knappe punten bij De Paasberg en meld zich bij de bovenste plekken

Zaterdag j.l. een prachtige dag om te voetballen, alleen voor vele van ons was 11:00 aanwezig zijn toch nog erg vroeg.

Na de verliespartij van vorige week tegen GVA met 0-3 moesten we vandaag extra gemotiveerd zijn. Voetbalvereniging de Paasberg stond vandaag op het programma, wat altijd bekend staat als een lastige en harde tegenstander.

Vanaf het eerste fluitsignaal begonnen we al goed en gecontroleerd aan de wedstrijd en dat gaf gelijk resultaat.

Twan kopte een bal binnen na een mooie voorzet van Tim al binnen het kwartier. We wilden gelijk doordrukken wat al snel leidde naar de 0-2 van Justin die de bal mooi binnen tikte. Nog niet lang daarna maakte we zelfs al de 0-3 na een mooie loopactie van Pim die de bal in de linkerhoek schoot.
Na de goal zakte we allemaal wat in wat al snel leidde dat de Paasberg de 1-3 maakte. We hielden deze stand goed vast tot het rustsignaal.

In de rust kregen we te horen dat we goed spel speelden maar dat we nog lang niet moesten denken dat we deze pot al gewonnen zouden hebben. Toen we weer naar het veld liepen hoorden we in de kleedkamer van de Paasberg dat de trainer in alle staten was en dat de jongens er tegenaan moesten. Dat resulteerde in de tweede helft dat het een erg harde wedstrijd ging worden.
Twan werd al snel hard geraakt op zijn kaak in een duel,waarna de tegenstander van het veld gestuurd werd. Daarna werd het een schoppartij waarbij de scheidsrechter veel in het voordeel van de Paasberg floot. Dit resulteerde er al snel in dat de Paasberg terug kwam tot 2-3. Maar we lieten ons niet kisten en Menno maakte er alweer snel 2-4 van. Maar de Paasberg bleef ook door knokken en maakte er alsnog de 3-4 uit een standaardsituatie wat de wedstrijd weer erg spannend maakte. Tenslotte maakte Tim de welverdiende 3-5 met een schitterende actie waarbij hij 3 man het bos instuurde en met zijn linkerbeen fraai afmaakte. De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen na mooie afstand schoten van Menno en Janniek .

Uiteindelijk was het jammer dat de scheids de wedstrijd uit de hand had laten lopen, maar we hebben ons niet laten intimideren en hebben de volle buit mee naar huis genomen.
Bekijk hier de stand in de competitie en het programma voor de komende weken.