JO15-2 en JO19-2 pakken de volle winst, JO15-1 verliest van kampioenkandidaat.

GSV’38 JO15-2 wint van HC’03 JO15-3 met 4-0

GSV JO15-2 heeft een goede overwinning weten te boeken tegen HC03. Stijn was helemaal los en wist 3 keer te scoren. HC probeerde wel maar had niet altijd geluk voor de goal anders was er altijd nog Teun die het doel schoon wist te houden. Justin wist de derde goal met zijn linker te scoren. Al met al een verdiende overwinning in een leuke pot voetbal.

 

 

 

GSV’38 JO19-2 wint nipt van Westervoort.

De gasten kwamen op voorsprong maar niet veel later liet GSV drie goede mogelijkheden onbenut en toch was het Loyd die de gelijkmaker scoorde. Na rust werd het een leuke partij en wist GSV toch nog nipt met 3-2 de overwinning thuis te houden.

 

 

 

GSV’38 15-1 verliest van OVC JO15-2 d met 0-2

Bijzonder dat dit team nog met dispensatie uitkomt want voetballend waren ze heer en meester. Vorige week was de JO15-1 van OVC al kampioen geworden en het leek wel of ook OVC er nu voor wilde gaan in deze klasse. GSV kon goed stand bieden in het eerste deel maar na wat wissels aan de bezoekerszijde werd GSV in het tweede deel overlopen. 0-2 was een terechte uitslag en GSV kan nog voor een leuke klassering gaan maar moet dan wel de laatste wedstrijd volgende week winnen.