JO15-1 pakt drie punten tegen RKHVV

De boys en girls van JO15-1 hebben zaterdag gewonnen van RKHVV uit Huissen. Het duurde even maar toch scoorde Mexx de 1-0. Daarvoor had Lou al hard op de lat geschoten. HVV kwam met een kopbal langszij maar de doelpuntenmaker stond buitenspel. Lou kreeg de bal vlak voor rust lekker op zijn voet en schoot precies langs de paal in de goal (2-0). Na rust kreeg keeper Dirk het drukker en HVV bracht de stand terug naar 2-1.
Het was even bibberen voor GSV maar door een goede pass via Timo, Tobias naar Lou, werd Mexx gevonden die de stand op 3-1 wist te schieten. Hierna kregen de spitsen Sil, Mexx, Jay, Lucas en Moon nog goede kansen maar zonder succes. HVV schoot nog op de lat maar Dirk kon de bal hierna pakken.
Na weer een snelle uitval van Mexx gaf hij de bal aan Sil die de 4-1 inschoot. De girls Pleun, Kristel en Romée hebben keihard gewerkt en Luc als slot op de deur kon het niet meer misgaan. Vlak voor tijd was het alsnog HVV die de eindstand op 4-2 wist te zetten maar een prima overwinning.