JO10: ‘ Laat twee gezichten zien tegen Arnhemse grootmachten..!’

De halve finale van het EK ‘88, welke eigenlijk de finale was. De finale van het EK’88. De terugwedstrijd in de halve finale van de champions league.. 020 vs Spurs….Feyenoord – 020 vorig seizoen .. u weet wel die 6-2 met een v persie in bloedvorm. Zo maar wat legendarische wedstrijden waarvan elke voetballiefhebber nog weet waar hij die dag was…

Zo ook onze bekerwedstrijd dit seizoen in de eerste knock-out ronde van de O10-cup. Thuis tegen VDZ! WAT EEN SPEKTAKELSTUK! 11-11 met een ongekend scoreverloop.

Elke liefhebber die deze zaterdag langs het veld stond met dezelfde verwachting kwam bedrogen uit! We verloren met 2-9 van VDZ. Het was zachtst gezegd niet onze beste wedstrijd… voetballend en combinerend ging het nog redelijk… maar er gebeurde iets wat we nog niet veel vaker hebben gezien….: we lieten het lopen…

JAHAAAA! Onze spitsen hadden hun halfjaarlijkse Vrije ochtend opgenomen… en stonden lekker te chillen voorin. Onze verdedigers en middenvelders vergaten druk te zetten op de bal… zodoende lieten we onze keepert in de kou staan en kon hij menig pegel uit z’n goal halen.

Tel daarbij op dat onze tegenstander wel z’n gebruikelijk niveau haalde en dat zij een keeper in de goal hebben die een wereldpot keepte.

Waren er dan heeeelemaal GEEN hoogtepunten te noteren deze ochtend?! Jazeker wel.. zie onderstaand filmpie voor de JETSER van Siebos..

Tevens konden we een glimlach niet onderdrukken toen onze SCHEIDS heden ochtend het veld betrad…:

JAHAAAA! Living legend Willy weet heel goed hoe hij vrienden maakt binnen ons team!

Topscorer:

Siebe

E.d. VDZ

 

——

GOOEEEEEEEEED! Brengt ons bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag! De volgende Arnhemse GROOTMACHT kwam naar de Does: ESA10-1.

Voormalig TOPTEAM uit vervlogen tijden, uit de O8 en O9 competitie. De onderlinge balans was als volgt. In de O8 verloren we kansloos en waren wij nog niet opgewassen tegen deze klasbakken met de straatmentaliteit. In de O9 lieten wij zien gegroeid te zijn en trakteerden ESA op een nederlaag!

In deze competitie word elke ploeg nauwkeurig in kaart gebracht zodoende kende wij elk individu van de tegenstander. We hebben vele overeenkomsten…. zo schrijven we onze hoofdstad allebei met dezelfde drie cijfers! JAHAAA! Dat schept een band..!

LATER op de middag stond het HOOGTEPUNT op het programma: SINTERKLAAS zou een bezoek brengen aan DE DOES! We proberen de wedstrijd samen te vatten aan de hand van de WOORDEN VAN SINTERKLAAS welke hij sprak deze middag tegen ons TEAM:

Tygo, het beest van de Does..je kunt echt zien dat hij keeperstraining krijgt aldus  DE SINT! wellicht kan hij NA een redding ook zijn dansmoves laten zien! Goed idee!

Jens en Thomas! Dit vond onze SINT nog een beetje verwarrend… verdedigers welke ook aanvallen.?!! JAHAAA! Deze jongens wel! Menig POEIER hebben ze al losgelaten dit seizoen..!

WACHT FF ZEGT PIET! hij schrikt staat op en kijkt verward om zich heen….deze FOTOGRAAF…! Dat is toch????

JAHAAAAAA PIET! Goed gezien! Onze EP is van alle markten thuis. We waren bijna vergeten dat hij er was deze zaterdag…… ZO zien we dat graag.. een MAN in het ZWART.. onopvallend galopperend langs de lijn. (Excuus voor de slechte beeldkwaliteit van de filmpjes, de kwaliteit van epcos BENEN leidde tot de nodige AFLEIDING)

GOEEEED, en door!

Dat brengt ons bij onze alleskunners… volgens de SINT…. de renstra en bugets van ons team…..(er stond INIESTA & BUSQUETS)We hebben SIEBE (roan was afwezig) nog nooit zo vragend zien kijken naar de SINT… WIE?! Toornstra?! Maakte Siebe er van… JAAA ZEGT  de Sint, DIE BEDOEL IK!

Brengt ons bij onze DUNK… De Sint had er al een paar achter de kiezen… hij bedoelde natuurlijk DUUK! of Duuk zijn favoriete nummer kon laten horen…. een moppie zingen. Uiteindelijk kwamen de SINT en DUUK tot een compromis: TWERKEN dat wil onze DUUK WEL…. hilariteit alom..! Wellicht bij een volgend DOELPUNT van DUUK..

De beste grap had SINT voor het laatste bewaard… het werd wel eens tijd dat ons spitsenDUO Iven & Yuno met de kop ging scoren!!

JAHAAAAA! Niet alleen de boys maar de hele zaal lag plat… dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.. deze ticitacaboys laten het koppen aan de specialisten over: zoals deze van SIEBOS!!

We DANKEN ESA voor de leuke pot VOETBAL en de SINT en zijn gezelschap voor hun aanwezigheid!

Ohja?! De uitslag: we zijn helemaal in

BALANS: 7-7!

 

Topscorers:

Duuk

Yuno

Roan

Siebe 2

Iven 2

 

Tot volgende week uit tegen ARNHEMSE BOYS!

 

LTRRRRRRRRRRRRRRRRRR