JO10-1: ‘ Verslaat SML10-1 in de slag om ‘De Bakenberg..! ’

Jahaaaaa! Dat was even spannend deze ochtend… het is altijd even afwachten of de jongens hun PLAYSTATION op tijd uitzetten en op tijd aanwezig zijn…zo bij de lancering van de nieuwe FIFA…!!

 

Voordeel van zo’n nieuwe editie is dat er ook nieuwe manieren van JUICHEN worden geïntroduceerd… alle ogen waren dan ook gericht op onze JUICHEXPERT Thomas vandaag… wat zou hij uit zn hoge hoed toveren!!

 

SML, onze favoriete voetballende hockeyers in het zwart – wit.. niet vies van een haarbandje zo links en rechts..maar voetballend niet te onderschatten..

 

Ze hadden een roerige transferzomer, ze verloren powerhouse Samuel aan NEC.. maar hadden wel een nieuwe keeper OP DE KOP GETIKT..! Deze jongeman stond (irritant) vaak op de goede plek..! Complimenten.

Onze start was WEER uitermate SCHERP met uitstekend ONE TOUCH PLAY creëerden we kans op kans..! Maar telkens was de keeper een sta in de weg.

Tot een aanval om je vingers bij af te likken.. vanuit een snelle opbouw vanachteruit via Tygo kwam de bal via Jens bij Iven… via Yuno weer bij Iven: RAAATATATATATAAAA zou El Sierd bij FIFA roepen! ONE TOUCH PLAY…!

Jahaaa HOSANNA… daar dacht onze oude bekende nummer 9 Yassin anders over. Als een heuse Hennie Meijer… aannemen draaien schieten en ………. scoren! Aiiiiii een keer kan gebeuren maar drie maal op rij is een beetje ….. onhandig van onze kant.

3-1 achter!

Jahaaa.. we hebben serieus potje te pakken hier.

Onze verdedigers zijn verdedigers maar voetballen niet alleen om te verdedigen, alleen verdedigen is zoo 1997. Daar onze Thomas… HANGEN! Alle ogen gericht op hem wat zou hij uit zn hoed toveren..?! Geheel passend bij de score …bescheiden. 3-2…!

Heeft hij dan niets geleerd van de nieuwe FIFA?! We bewaren het nog even! Tijd voor OVERLEG!

Wellicht kunnen we die nummer 9 niet meer laten draaien… als we dat GOED doen scoren zij niet meer.. blijf zelf VOETBALLEN: dan komt alles GOED!

Jens Thomas Roan en onze multifunctionele speler Duuk hielden hem KORT. Gevaar geneutraliseerd. Via een snelle aanval via Iven liet onze Duuk de 3-3 aantekenen!!! JAHAAAA! We konden de overwinning RUIKEN!

Alles op alles: veldspeler Siebe ruilde van tenue met Tygo.. door onze druk moest hij een keer goed vallen.. in dit soort situaties staat onze witte flits Roan VAAK op de goede plek!

BAM HANGEN! Ontlading bij alles wat rood – wit was 3-4!

Jahaaaa… onze Thomas weet wel hoe je een wedstrijd PROFI- uitspeelt. Net als bij de nieuwste FIFA even je tijd pakken bij een voorsprong…

EINDSIGNAAL! De 3-4 overwinning was een feit en met prima spel en aanvallen hebben we de wedstrijd gekanteld.

Op naar huis en tot volgende week UIT tegen DVOV vervolgen we onze GOEDE start van het seizoen!

Tot dan!

LTRRRRRRRRRRRRRRR