JO10-1: ‘ Verliest in Doetinchem !’

We waanden ons deze week in een aflevering van MASH, een hele slechte aflevering van MASH…

Daar waar we vorige week onze Jens miste door de griep, kwamen daar deze week Iven, Roan en (bijna) tiener Siebos bij.. jahaaaa dat was even billenknijpen deze zaterdagochtend: hebben we er genoeg……?!

Ok, ok … ok.. wie er wel was..? Kijk onderstaande foto:

De oplettende kijker spot het meteen… is dat niet? Jazeker, twee keer winnen van De Graafschap in een week… we waanden ons onoverwinnelijk.. niet in de laatste plaats door de bijdrage van Bram en Moon..! Ook de generatie trainers HIERNA staat alweer klaar. Vedette van de O7 Mels zag zijn kans schoon om onze boys eens met twee voeten op de grond te houden…!

Met een gehavende groep maar MET de wil om te winnen begonnen Onze 6 gladiatoren aan de warming -up! ‘Trainer, mijn kop zit vol snot…!’ Op dit soort momenten staan JUIST de grote spelers op om je teamgenoten er doorheen te slepen! Onze Duuk had de GOUDEN TIP! Heb jij ook wel eens last van een kop vol snot voor de wedstrijd??bekijk onderstaande tutorial en doe er je voordeel mee…

Jahaaa! Dat was een pittig begin deze wedstrijd! Daar waar onze tegenstander met veel enthousiasme en succes de lange bal hanteerde kwamen we slechts een enkele keer van onze helft af. De 2-0 achterstand was dan ook een logisch gevolg van het spelbeeld….! Zonder wissels kwamen we beter in ons spel hadden genoeg aan die paar kansen welke we kregen om er weer een WEDSTRIJD van te maken…! 3-3!

Uiteindelijk verloren we deze fysieke slijtageslag en strafte Viod onze foutjes in de opbouw genadeloos af. We kwamen op een onoverbrugbare achterstand en de wedstrijd verloor zijn glans door onsportief gedrag OVER en WEER.

Onderstaand enkele gefilmde rood-witte highlights.. maar over het algemeen speelde we als een natte wind voor de GROTE STORM.

We feliciteren viod met de 10-6 overwinning, en kijken uit naar de terugwedstrijd! Doelpuntenmakers: Duuk & Iven 2, Yuno & Jens1

Nu drie weken GEEN wedstrijden, lijkt ons genoeg om te herstellen van de griep en weer gas te geven in het restant van de competitie!

Gelukkig was er in de kleedkamer nog ruimte voor belangrijkere zaken: Jens mocht trakteren! Jahaaaa!

GOEEEEED! Iedereen chips gehad boys? Wie heeft er nog NIET gehad….?

LTRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR