JO10-1: ‘ Toont vechtlust in twee absolute krakers..!’

Geen woorden maar daden!

Mensen die volgens dit principe door het leven gaan herkennen elkaar snel. Hard werken, jezelf wegcijferen..voor dat ene resultaat. Zo ook onze DIRK! Hij heeft oog voor de mede-kameraad.. of hij met onze EP op de foto mocht! Zelfs op de foto is onze EP de bescheidenheid zelve….

Wat konden wij leren van dit principe? Nou voetballend zit het WEL SNOR bij ons.. maar vanaf het begin SCHERPTE en strijd opbrengen DAT is nog weleens lastig..!

Uit naar DVOV….. OOOOOOWWWWWW dat zijn die oranje toch trainert..?! Ja klopt.. OOOOWWWWWW… daar hebben we op het toernooi met 7-1 van gewonnen!

Nou dat liep even anders kunnen wij u melden…

Het had bij rust met gemak 12-12 kunnen zijn… het ging aardig gelijk op maar waar bij ons de SCHERPTE voor de goal ontbrak… was het BAM BAM BAM bij de ORANJEHEMDEN! alleen onze Siebos deed een duit in het zakje: 3-1 achter bij rust!

Jahaaaaa HARDE woorden? Neuh viel wel mee… als je zoveel kansen blijft creëeren Maken we er zo weer een WEDSTRIJD van..!

BAM 4-1 NONDEJUUUUUUUU!

Onze spitsen Yuno & Iven keken elkaar eens aan…. staan de ogen nog recht? De mooiste kansen werden om zeep geholpen!

4-1 achter in de laatste time out; we waren VEEL EN VEEL beter! DVOV kwam de gehele 2e helft niet meer op onze HELFT… maar ja …

 

We bleven geduldig voetballen… en onze verdedigers werden ONGEDULDIG!… Thoooomassss! Jaaaa HANGEN! ROAAAAN! JAHAAAA!

4-4!! Wat een STRIJD , wat een WEDSTRIJD!

Bij DVOV werd men nu echt zenuwachtig, alles werd naar voren gerost…. LAATSTE minuut! U mag het zeggen… bekijk de beelden en oordeel zelf.

Juist, geen ARAG-certificaat in Rozendaal.

Een 4-1 achterstand omgezet in een 4-4 gelijkspel, prima spirit. We feliciteerden DVOV met een punt en blijven ongeslagen in deze spannende hoofdklasse!

Doelpuntenmakers:

Siebe, Roan 1 en Thomas 2

 

 

Thuiswedstrijd.. 9.00u.. topveldje…shirts? Shirts… shirts… dat de moeders niet meer welkom zijn in de kleedkamer betekent niet dat ze gelijk helemaal kunnen verzaken he.. maar zoals altijd komt alles GOED!;)

Wie er wel SCHERP waren deze ochtend? DTS-O10-1…… 8.00u stonden ze al op de Does. Genietend van de atmosphere! Wat een locatie, wat een veldje… jahaaa likkebaardend stonden ze klaar.

Uit de wandelgangen hadden we al vernomen dat het een FYSIEK sterke tegenstander was. In deze competitie geen ZWAKKE BROEDERS. FOCUS!

Voor de mensen die er niet bij waren… het was MINDBLOWING.. wat een POT .. alweer!

0-3 achter bij de eerste TIME -OUT! 0-3.. ja. Daar waar we keuzes konden maken, maakten we de verkeerde keuze… veel lange ballen.. geen rust. Oei.. ook trainer Moon wist het even niet meer… houd het SIMPEL boys. Jahaaa..!

1-3…2-3… we leven weer!

BAM 2-4! Zelfde beeld als vorige week .. voetballend waren we weer prima in de tweede helft..! Het werd een spektakelstuk. Onze spitsen waren weer SCHERP en brachten leven in de wedstrijd.

 

Onze verdedigers speelden met het MES tussen de tanden, onze KEEPERT.. had enkele SUBLIEME saves. We stonden AAN!

3-4, 4-4…. 4-5, 5-5…. 5-6…. kunt u het nog volgen? ONGELOFELIJK: 6-6..7-6!!! Alles wat ROOD WIT was viel elkaar in de armen, tranen van geluk… tranen van verdriet bij DTS.

Doelpuntenmakers:

Yuno 1, Iven 6

 

Weer een overwinning voor de onzen. We blijven ongeslagen en denderen DEUR!

Onderstaand enkele hoogtepunten:

Volgende week: een heuse CUPKRAKER op de DOES.. we ontvangen VDZ-10-1 voor de eerste knock-out ronde.. 9.00u. Tot dan!

Geen woorden maar daden!

LTRRRRRRRRRRRRRRRR