JO10-1: ‘ Nieuw seizoen…oude gewoontes..!’

Ook wij keken even gek op toen de uit uitnodiging in de mailbox binnenkwam….SV MARVILDE.. geen idee.. maar we doen het! Jahaaa wij zijn wel in voor een uitdaging.

Met de zandkorrels nog in de bilnaad trokken we onze kicksen weer aan en na twee keer trainen waren we er klaar voor. Met een nieuweling in de gelederen dit seizoen: DUUK! Hierover later meer. Maar vandaag zonder Thomas (verjaardag) & Roan (jetlag) en … zonder Siebos.. spijker in zn truckendoosvoet! De onuitputtelijke poule van Gies talent werd aangeboord en daar stonden REMCO (deze jongen sloopt elke spits) en skillmaster SIL klaar om ons te helpen. Met een mooi TEAM gingen wij richting Brabant!

Met drie poulewedstrijden en drie afvalrondes beloofde het een loodzware dag te worden. Gelukkig hadden we weer hulp van aanstormend trainerstalenten Tygo en Moon!!

Onze eerste tegenstander luisterde naar de naam ROOD WIT10-1…maar niet voordat onze nieuwe spelers waren bijgepraat over onze standaardsituaties, volledig bedacht en uitgewerkt door Moon & tygo:


Jahaaaa!

We waren de betere ploeg maar maakten er een spannende pot van! We vergaten een goal te maken… niet handig! De tegenstander liet onze keeper…. zijn specialiteit tonen: vette dansjes in de goal! Tygo kreeg namelijk NIKS TE DOEN!

Uiteindelijk trokken we hem over de streep met 1-0. Goal Iven

2e poulewedstrijd: SV MARVILDE 10-1

Oei, de thuisploeg met eigen aanhang en scheids! Het was een spannende pot… het bleek toch erg lastig om in 12 minuten een wedstrijd te winnen. Het stond lang 1-1, maar uiteindelijk zorgde Yuno voor verlichting met twee late goals! Een 3-1 overwinning! 1x Iven 2x Yuno.

3e poulewedstrijd: Mariahout10-1.

Wie?! Ze praatte alsof ze uit Maaskantje kwamen jonguh maar we hadden toch aardig wat moeite met deze zware jongens! Totdat het ene moment….. goed doorgaan op de reachterflank! Nog betere voorzet op Sil! Vrij voor de goal… iedereen in de juichpositie! Jaaaahhhhhoooooooowwwwwwoeeeeeeee! Hoeiiiii! … Sil wist wel beter zijn wraak zou zoet zijn… deze pot eindigde iig in 0-0.

Genoeg voor de eerste plek in de poule, door naar de kwartfinale met een makkelijke loting!

Kwartfinale: MARVILDE10-2

We hadden Tygo beter met een goed boek tegen de paal kunnen zetten, hij kreeg niets te doen! Mede door goed verdedigend werk van Remco, Duuk en Jens. Maar Jens zou Jens niet zijn als hij ook niet zijn rechter eens flink tegen de bal zou zetten… met twee strepen zette hij ons op het juiste spoor. Vervolgens liet Iven zien het scoren nog niet verleerd te zijn, onze goaltjesdief liet drie keer het net BOLLEN. Vervolgens was het woord aan Sil, met een heuse spitsengoal kreeg hij zijn gelijk. Geen vinger voor de mond, geen hand omhoog, geen rugnummer tonen… alleen een glimlach en 5 teamgenoten op je RUG!   6-0: 1x Sil, 2x Jens 3x Iven

Halve finale! Hoeee spannend!

RKVVO10-1

Flits & Flits.. 2-0 voor.. 2x Sil na twee prima aanvallen. Ook nieuwkomer Duuk liet zien op meerdere posities uit de voeten te kunnen.. aanvallend liet hij zich ook gelden en scoorde een prima goal! Uiteindelijk trokken we hem met 4-1 over de streep. OP NAAR DE FINALE!

2x Sil, 1x Duuk & 1x Iven

De vaste volgers weten het al… stop maar met lezen.. inderdaad finales zijn er om te …. verliezen. De laatste drie finales hebben we verloren. En deze??

Finale: DBS

We moeten eerlijk zijn. De pap was op. De tegenstander had het betere van het spel en wij creëerden op enkele kansen na weinig. Alleen Duuk scoorde een aansluitingstreffer, het was niet genoeg. Met 3-1 verloren we uiteindelijk en konden we ons opmaken voor de prijsuitreiking.

1x Duuk.

Nadat we de teleurstelling hadden verwerkt waren we toch erg blij met deze prijs en de leuke dag.

 

Moe en tevreden reden we terug naar gies!

Tot de volgende keer!

Ltrrrrrrrrrrrrrrrrr