JO10-1: ‘ Door naar de knock-out-fase in de beker..!’

Zonder Strongmen Chris, hij vertoeft twee weken in de Efteling ( zie voorfoto) , zonder Roan..; weekendje weg ENNNNN…… zonder onze filmende VOETBALMOEDERS… gewoon een dikke flash in ons gezicht natuurlijk. Na vorige week mochten we het even zelf uitzoeken.

Zoals vorige week te zien was draait Yuno zijn SPEAKER overuren in de kleedkamer. Voor de wedstrijd in de rust en na de wedstrijd… laten onze jongens zien over een zeer brede muzieksmaak te beschikken.

Mijn Feyenoord van leen towers, hand in hand kameraden van Jacky van Dam, superfeyenoord van the champ schalde door de kleedkamer….. daarnaast waren ook lil kleine en onze favoriet kraantje pappie nadrukkelijk aanwezig.

Maar goed er kan er maar een favoriet zijn… sommige muziek, menigeen zal zeggen … de beste muziek is tijdloos… zo is dat ook voor de absolute favoriet van onze jongens! Een tijdloos nummer welke onze jongens op de banken laat springen..:

‘Dikke lul van de dikke lul-band’…!!

Onze laatste poulewedstrijd stond op het program: uit tegen de BLAUWWITTEN uit Zevenaar deze keer.. OBW. Bekende tegenstander welke we in het verleden vaker hebben verslagen. Daar we ons cement tussen de stenen Roan misten was het even schuiven en zoeken deze wedstrijd.

Ook OBW had niet stilgezeten in de zomer en had de keeper van de O15 beschikbaar gevonden.. deze jongeman met imposante fysiek was een echte sta-in-de-WEG! Daarnaast is het ploeg die op en soms over het randje gaat. Aan ons eronderuit te VOETBALLEN.

We waren gelijk de bovenliggende partij en kwamen op een voorsprong door een streep van Thomas! Onze nico tagliadinges zag zijn kans schoon en kreeg de bal op een presenterblaadje van assistkoning Yuno!

Maar ook OBW had net als DCS vorige week weinig kansen nodig: BAM 1-1! Whoeeeee!

Vervolgens waren wij aan zet om te laten zien dat we ECHT de betere waren.. Iven en Jens namen het voortouw. Iven verzilverde een pingel nadat hij een rush moest bekopen met een ouderwetse zaag. Daarna onze Jens defense… als je een beetje met je ogen knijpt zie je gewoon rickie KARSDORP he mensen! Jahaaa… opstomen, combineren en afronden. 1-3! Veilige marge … zou je denken!

We hadden moeite om continu alert en scherp te zijn en kregen enkele frommelgoals om de oren.. we stonden af en toe op het veld alsof het 35c was i.p.v. een aangename 21c… nee niet onze beste wedstrijd!

Nadat Duuk ook zijn goaltje had meegepikt, trokken we hem over de streep met 5-8. 3 overwinningen en een eerste plek in de poule: op naar de KNOCK-OUT!

Doelpuntenmakers:

Thomas 2

Jens 1

Iven 3

Duuk 1

E.d. OBW 1

Volgende week onze eerste competitiewedstrijd in de hoofdklasse regio Arnhem 9.00u THUIS OP DE DOES vs VV BENNEKOM10-1.

Wat een affiche!

Hopelijk zijn onze voetbalmoeders dan ook weer present….. we houden van jullie! En vergeet jullie camera niet…..

LTRRRRRRRRRRRRRRRRR