JO10-1: ‘Kermisweekend zet de jongens op scherp..!’

Jahaaa! Je kent het wel… gevoetbald en verloren met de KERMIS en het hele weekend aanhoren dat het niks was… dat wil je niet! Neeheeee! Onze jongens stonden dus op scherp voor ons toernooi bij VV BEEKBERGEN.

We mochten dit toernooi aantreden in een mooi gevarieerd deelnemersveld: twee hoofdklassers: Columbia & Albatros10-1 en twee tweedeklassers Apeldoornse Boys & de thuisploeg vv Beekbergen10-1!

Vrijdagavond stond wel de traditionele DISCO op de planning…………. we hebben de jongens instructies gegeven dat brommers vooral zijn om op te rijden en dat ze vroeg naar bed moesten! Helaas …

Toen kwam daar op de wedstrijddag nog twee ziekmeldingen bij! … naar het schijnt waren DUUK en YUNO echt ziek en hadden ze niet te diep in het SINAS-glas gekeken.

Zonder wissels begonnen we aan het TOERNOOI!

Eerste wedstrijd: Columbia10-1

Prima tegenstander! Paar individueel zeer behendige spelers… maar verdedigend stonden we sterk. We gaven weinig weg… uiteindelijk wonnen we RUIM met 5-2, met als hoogtepunt een volley van Iven van zo’n 20 meter.

Siebe& Roan1 iven3

 

2e pot: Albatross

Albatross ook een hoofdklasser dus we konden onze borst nat maken! We begonnen in ons EUROPA-LEAGUETENUE ( het toernooi waar het het echte voetbal wird gespeeld..) opbouwen doen we vanachteruit jahaaaaa onze Tygo liet zien dat elke opbouw bij hem begint!

We trokken deze pot over de streep op wilskracht , eenvoudig was het zeker niet! We lieten 4-1 noteren op het wedstrijdformulier!

Roan en Thomas 1 Iven 2


Derde pot: Apeldoornse boys!

Jahaaaaa! Bekende regel: overal waar BOYS achter staat moet je dubbelhard werken voor een overwinning… mouwen opstropen en gas erop! Dat was aan Thomas en Jens wel besteed! De lijnen moeten morgen weer getrokken worden want deze twee ZOEFDEN als een malle langs de lijn naar voren!!

Wat te denken van deze PEGEL van ons Thomas:

Uiteindelijk wonnen we hem met 2-0 door goals van Siebos en Iven.

 

Laatste wedstrijd: VV Beekbergen!

We wisten dat er weinig meer verkeerd kon gaan voor de eindoverwinning maar we spraken af: als je tegen deze ploeg de BAL laat gaan tik je ze ook in 15 min SCHEEL..!

Met prima aanvallen vanachteruit creëerden we veel kansen… Roan liet het weer zien: middenveld .. verdediging… het maakt hem allemaal niks uit! En wat te denken van Siebos… deze jongen is zo gretig.. dat hij zn VINGER al opsteekt voordat je een VRAAG stelt… met als gevolg dat zijn moeder keurig met de SHIRTJESTAS huiswaarts keerde…! Jahaaa…tenslotte jammer dat er geen VAR was want die pingel tegen was onnodig toch… Tygo speelde zuiver de bal……..!met een 7-2 overwinning sloten we ons toernooi af! Iven 4x Roan Siebe & Jens met een streeeeep.

Onderstaand enkele beelden van deze leuke dag!

Tot as woensdag dan beginnen we aan onze BEKERCAMPAGNE 19.00u THUIS tegen DVC’2610-1. Tot dan of eerder in de tent..:)!

 

Ltrrrrrrrrrrrr