‘Jeugdig’ 3e elftal verliest derde wedstrijd op rij.

Na twee verliespartijen op rij moesten we zondag aantreden in Wehl tegen het plaatselijke Concordia Wehl 5 , een wedstrijd met als inzet de 3e plaats in de competitie.  Bij afwezigheid van Bob, nam Nelus de honneurs waar en hij moest meteen flink aan de bak, omdat er nogal wat spelers ontbraken, sommige beperken zich slechts tot het wekelijks in kopiëren  van een afwezigheidstekstje.
Gelukkig konden we weer een beroep doen op onze talentvolle GSV-jeugd, dit keer zijnde Jelmer, Yorick, Justin en Tim, het voordeel daarvan was ook dat Marga en Geert ook eens andere supporters zagen. Velz was ook afwezig, hij had nog net op de valreep kaartjes kunnen krijgen voor een feestje in Rotterdam, maar dat bleek het verkeerde feestje te zijn, deze was voor de handhaving van Excelsior in de eredivisie, zijn feestje schijnt pas volgende week te zijn … zijn afscheid. Na inspectie van het speelveld bleek al snel dat ze hier niet vaak maaien, daar moet ik wel bij aantekenen dat dat ook niet echt nodig is als er grotendeels toch geen gras staat. GSV begon ook vandaag weer lekker scherp en attent, zo wist Lars in de eerste minuut al  de bal, tot opluchting van Jarno,  net langs de eigen kruising te draaien.
Later wist Jarno een voorzet nog net met zijn hand via de lat uit het doel te tikken. Yorick had echter de beste kans om GSV op voorsprong te brengen, maar alleen voor de doelman wist hij deze niet te passeren.  Aan de andere kant was het wel raak, een diepe bal die over onze defensie viel, een voor buitenspel (wat het niet was) appellerende Jarno en een strak schot in de verre hoek betekende 1-0 voor Concordia. Vlak voor rust, na eindelijk een gelukt samenspel, vond Nelus de vrijstaande Yorick, maar zijn schot werd fraai gekeerd door de Wehlse goalie.

Direct na de rust ging GSV op zoek naar de verdiende gelijkmaker, Nelus schoot over, Noud kopieerde zijn actie en een voorzet van Jelmer belandde op de lat. Sebastiaan met bril, probeerde de wedstrijd te beslissen, maar Jarno wist nog net dit eigen doelpunt te voorkomen, Sebastiaan probeerde het daarna nog even zonder bril, maar kwam er al snel achter dat dat ook geen verbetering was.  GSV speelde zijn laatste troef uit en bracht Bassie , maar na zegge en schrijven 90 seconden en één voorzet, moest hij jammer genoeg alweer geblesseerd het veld verlaten.
  Op het einde van de wedstrijd deed Concordia er alles aan om de winst over de streep te trekken, maar dat ging wel een paar keer ten koste van de beentjes van onze jeugdspelers, de scheidsrechter zag dat helaas niet, maar met zijn gehoor was niets mis. Zo hoorde hij ook dat Jarno de bal bewust uit de hand trapte, terwijl het een achterbal was en Jarno moest daarvoor even op het matje komen, wat nogal wat tijd in beslag nam.
Tijd die we niet hadden, al had Nelus bijna de gelijkmaker op zijn voet, maar zijn bal werd nog net van de doellijn gehaald. Aan de andere kant keek Jarno nog een balletje op de lat, maar uiteindelijk bleef de 1-0 stand op het bord.