Indeling jeugdteams seizoen 2021-2022 bekend, belangrijke rol ouders voor invulling vacante posities! Update.

De laatste weken is het jeugdbestuur bezig geweest met de indeling van de jeugd voor het seizoen 2021-2022. Het is een indeling onder voorbehoud! Door eventuele mutaties kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. Het komende seizoen komt GSV’38 met 9 jeugdteams uit in verschillende competities.
Ook aankomend seizoen kunnen we weer een beroep doen op een zestal jeugdspelers, die vorig seizoen onder leiding van ervaren trainers mochten snuffelen aan het trainersvak en met succes!
Om deze enthousiaste jeugdtrainers de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen, zijn ze onderverdeeld bij diverse teams.
Voor de allerkleinste talenten van de JO7-1 hopen we ook enkele jeugdspelers te binden, die de trainingen prima alleen kunnen geven, maar de verantwoordelijkheid als “leider”, zal bij de ouders van het desbetreffende team komen te liggen. Aan het begin van het seizoen zullen wij als jeugdbestuur de ouders tijdens een bijeenkomst hierover informeren.
Luc van Haren, Moon Soumokil, Meinte Craanen, Fenn Buter, Bram Wieggers en Kristel Hooghoff  wederom succes voor het komende seizoen en vooral veel plezier!

Uiteraard hebben we nog voldoende ruimte vrij gehouden voor leuke enthousiaste trainers/leiders en/of spontane ouders die in welke vorm dan ook iets willen betekenen voor onze jeugd,
Heb je interesse?

Meld je dan aan bij één van de jeugdbestuursleden.
Samen kunnen we veel!

Indeling jeugdteams
Klik hier voor een compleet overzicht van de definitieve indeling jeugdteams.
Mochten er naar aanleiding van de indeling toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met de Jeugd Technisch Coördinator  Eric van Velzen, 06-46645774.

Trainingsschema.
We hebben getracht met zoveel mogelijk wensen rekening te houden, wat betreft de aangegeven verzoeken voor de trainingsdagen en/of tijden.
Klik hier voor het weekoverzicht van het trainingsschema indeling velden en kleedkamers.

Wij verzoeken een ieder om de aangegeven trainingsvelden, kleedkamers en trainingstijden aan te houden.
Trainingen in de zomermaanden.
Door de gevolgen van de coronacrisis konden we maanden lang onze favoriete sport niet beoefenen in de vorm van competitiewedstrijden.
De Gemeente Zevenaar heeft daarom besloten dat er in de zomermaanden juni, juli en augustus wel gewoon doorgetraind kan/mag worden. Er zal één veld beschikbaar blijven voor de trainingen.
Meer informatie hierover zal t.z.t. in de “mededelingenapp” van het jeugdbestuur worden gepubliceerd.
Laten we met z’n allen hopen en dromen van een “normale” start van het nieuwe voetbalseizoen! Wij wensen iedereen voor straks alvast een hele fijne vakantie!

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur GSV’38