Indeling jeugdteams seizoen 2020-2021 bekend, belangrijke rol ouders voor de JO7-1 en JO9-1 teams.(update)

De laatste weken is het jeugdbestuur bezig geweest met de indeling van de jeugd voor het seizoen 2020-2021. Het komende seizoen komt GSV’38 met 9 jeugdteams uit in verschillende competities.
Ook aankomend seizoen kunnen we weer een beroep doen op een zestal jeugdspelers, die vorig seizoen onder leiding van ervaren trainers mochten snuffelen aan het trainersvak en met succes!
Om deze enthousiaste jeugdtrainers de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen, zijn ze onderverdeeld bij diverse teams.
De allerkleinste talenten, van de JO7-1 en JO9-1 teams zijn voorzien van enkele jeugdtrainers, die de trainingen prima alleen kunnen geven, maar de verantwoordelijkheid als “leider”, zal bij de ouders van de desbetreffende teams komen te liggen. Aan het begin van het seizoen zullen wij als jeugdbestuur de ouders tijdens een bijeenkomst hierover informeren.
Luc van Haren, Moon Soumokil, Meinte Craanen, Fenn Buter, Bram Wieggers en Kristel Hooghoff ….succes voor het komende seizoen en vooral veel plezier!

Voor de JO19-1 zijn we nog druk zoekende om een passende oplossing voor het trainerschap in te vullen.

Uiteraard hebben we nog voldoende ruimte vrij gehouden voor leuke enthousiaste trainers/leiders en/of spontane ouders die in welke vorm dan ook iets willen betekenen voor onze jeugd,
Heb je interesse?

Meld je dan aan bij één van de jeugdbestuursleden.
Samen kunnen we veel!

 

Indeling jeugdteams
Klik hier voor een compleet overzicht van de definitieve indeling jeugdteams.
Mochten er naar aanleiding van de indeling toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met de Jeugd Technisch Coördinator  Eric van Velzen, 06-46645774.

Trainingsschema.
We hebben getracht met zoveel mogelijk wensen rekening te houden wat betreft de aangegeven verzoeken voor de trainingsdagen en/of tijden.
Klik hier voor het weekoverzicht van het trainingsschema indeling velden en kleedkamers.

Wij verzoeken een ieder om de aangegeven trainingsvelden, kleedkamers en trainingstijden aan te houden.
Trainingen in de zomermaanden.
Door de gevolgen van de coronacrisis konden we enkele maanden onze favoriete sport niet beoefenen, de Gemeente Zevenaar heeft daarom besloten dat er in de zomermaanden juli en augustus gewoon lekker doorgetraind mag worden.
Het trainingsveld zal begin juli worden gesloten vanwege het jaarlijkse onderhoud, maar daarentegen zal veld 1 en 2 weer open gaan om te worden gebruikt voor de teams die willen trainen.
Meer informatie hierover zal in de “mededelingenapp” van het jeugdbestuur worden gepubliceerd.
Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie!
Met sportieve groet,

Jeugdbestuur GSV’38