GSV’38 wint de matchday met 4-2 van Angerlo

Voor GSV’38 bestuur was het eerst zoeken om via de aangescherpte coronaregels haar weg te vinden. Op het veld ging het team dit net zo goed georganiseerd af want na twee minuten was het Gapko die Daan wist te bereiken en de 1-0 was al aangezet. Na twintig minuten was het Gakpo zelf die het net wist te vinden en de bezoekers kwamen niet in hun spel. Branco wist tot twee keer toe het doelnet niet te vinden anders had het maar zo 4-0 kunnen staan met de rust. De slag op het middenveld was in handen van Yorrick, Raoul en Bryan die het beheer in handen hadden. Kort na rust wist Chiel met het hoofd te scoren maar niet veel later werd het 3-1. Angerlo rook meer maar wederom Gakpo bracht aan deze illusie een eind. 4-1. Diverse kansen werden niet goed afgewerkt en de verdedigers van Angerlo moesten twee maal de bal van de doellijn redden. De doorgebroken Branco werd onreglementair onderuit gehaald en rood was zeker op zijn plaats geweest maar de arbiter was mild voor de speler van de bezoekers. Branco moest hierna het speelveld verlaten want was te aangeslagen om verder te spelen. Na een niet zo handige overtreding op de rand van de 16 werd een penalty toegekend aan Angerlo en verzilverd en ook daar had rood niet slecht gestaan. (4-2) Angerlo drong nog aan maar werd niet meer gevaarlijk voor het doel van Jaimy waarmee de slag om Bingerden door GSV’38 werd gewonnen in een sportieve strijd.