GSV38 verliest onterecht van Doesburg

Soms is het allemaal niet terecht maar vandaag viel het, net als vorige week, weer de verkeerde kant op. Roep je dit op je af doordat je zelf niet scoort? Als team zit het nu even niet mee. De eerste aanval had 1-0 moeten zijn maar de keeper van Doesburg wist waar de mosterd vandaan komt en heeft zijn team door het vuur gesleept. Na twee minuten werd uit een vrije trap de bal door de kleinste speler van het veld iets aangeraakt en fortuinlijk verdween deze in de verre hoek. GSV balen maar had nog voldoende tijd om dit recht te zetten. Drie grote kansen in het eerste deel werden niet verzilverd want keeper wist de ballen, met de engel op de lat, te pakken. Na rust nog meer druk op de goal van Doesburg en in de 52e minuut wist Delano uit een vloeiende aanval de meer dan verdiende gelijkmaker te scoren.


De drie punten leken er aan te komen want de GSV keeper kreeg het koud en de keeper van Doesburg steeds warmer. In de 82e minuut werd een penalty toegekend door de prima leidende scheidsrechter uit Almelo. Branco schoot goed in (?) maar de engel uit de Hanzestad koos de goede hoek.

Hierna kwamen er nog voldoende mogelijkheden maar het noodlot sloeg in de 89e minuut toe. Een spaarzame aanval, let wel, 2e keer in de 16 in de tweede helft, werd van richting veranderd en de bal rolde in de uiterste hoek 1-2.

Hierna werd het een show van tijdtrekken en theater dat leverde 4 gele en 1 rode kaart op voor Doesburg. Daar had GSV’38 niets aan want uit twee wedstrijden waren 4 punten op zijn plaats geweest. Zo zit voetbal vaak niet in elkaar.     
Klik hier voor een fotosessie gemaakt door Dirk v/d Veen, de huisfotograaf van onze vereniging.