GSV’38 tegen half Arnhemia team gestaakt bij stand van 14-1 (update met foto’s)

De bezoekers uit Arnhem verschenen voor de start met 7 spelers en keken al snel tegen een achterstand aan. Een keer Siebe Wieggers, twee keer Daan en Senna, werd bij een 5-0 stand tegen gescoord uit een verre trap 5-1. Balen voor keeper Jelle maar was wel een mooie goal. Inmiddels was er een speler uit Arnhem sportief overgekomen en kwam het verzwakte team versterken.

Even hierna brachten ( weer twee keer) Daan en een keer Senna de stand op 8-1 waarna Raoul de ruststand op 9-1 bracht. Na rust kwam het team uit Arnhem weer terug op het veld maar een speler bleef in de kleedkamer achter. Reglementair moet je met tenminste 7 spelers op het veld staan dus de rest van Arnhemia had het zwaar genoeg.

Inmiddels had trainer Klaas enkele jeugdspelers een kans gegeven en wist men het net ook te vinden via Sven, Bryan, Koen en weer Senna zat er ook nog een eigen goal tussen. Bij een 14-1 stand in de 68e minuut moest de laatste strohalm van Arnhemia het veld verlaten door een blessure.

Na wat overleg met leiders en trainers kon de scheidrechter uit Apeldoorn niets anders doen dan formeel de wedstrijd staken bij deze stand van 14-1 en is het deze week aan de KNVB hoe nu verder met de resterende tijd. GSV’38 kan zich opmaken voor de nacompetitie en moet hiervoor de IJsselbrug over om tegen vv Rheden uit te maken wie een ronde verder mag.     
Klik hier voor een foto impressie!