GSV’38 team te gast in Tsjechië

Ook dit jaar was een samengesteld team van GSV38-ers weer van de partij tijdens een voetbaltoernooi in Novy Bydzov in Tsjechië. Na een voorspoedige reis was het snel inchecken bij het inmiddels bekend hotel. De gastdames van het plaatselijke café waren vervolgens ook blij dat wij er weer waren en al snel vonden de pivo’s hun eindbestemming. De volgende dag stond een pittig toernooi ons in het stadion van Bydzov te wachten maar wel op een geweldig mooie grasmat.

Na zeven wedstrijden wisten wij er vier te winnen, twee gelijk te spelen en 1 te verliezen waarmee we op een goede derde plek eindigden en maar twee punten van de winnaar af. Na de laatste wedstrijd gingen de schoenen uit en wij gretig aan de verdiende pivo’s, bokworst en varken aan het spit totdat de organisatie ons alsnog uitnodigde voor een kruisfinale met de nummer vier.

Daar hadden wij met ons beste Tsjechisch geen rekening mee gehouden en de partij verloren wij dan ook met 4-2. Het bleef nog lang gezellig in Novy Bydzov en wij kijken samen met Cor en Don terug op een geweldige beleving.