GSV’38 pakt duif uit de lucht

GSV’38 wint van koploper DVV Duiven.

Op het winderige sportpark van Duiven was het de thuisploeg die de boventoon voerde in het eerste deel. GSV kon niet veel brengen maar ook DVV was zoekende op het matige en soms rommelige speelveld. DVV kwam op voorsprong en zeker niet onverdiend hoewel Ruud een goede kans voor rust onbenut liet om de gelijkmaker. Keeper Micha moest nog een keer gestrekt maar het bleef bij de 1-0. Na rust werd het team van GSV op twee posities omgezet en het werd gelijk een stuk beter. Uit een spelhervatting wist de lange Rick van der Veen de gelijkmaker over de keeper in de koppen 1-1.

DVV kon geen vuist meer maken maar GSV loerde op de tegenaanvallen. Na goed vroegtijdig storen wist men via een snelle tegenaanval Branco te bereiken en hij bediende Ruud voor de 1-2.

Duiven werd als een havik uit de lucht gegrepen en was zoekende . De jonge yorick (die volledig onterecht geel kreeg) wist uit een rebound de 1-3 te maken na wat gerommel voor de goal. De havik keek nog op de duivenring van de thuisploeg waarop vaag stond “bijna kampioen 4D”. In blessuretijd wist de duif nog even tegen te spartelen door de doelpunt maar de 2-3 was een feit. GSV wint van koploper in Duiven.

Klik hier voor een sfeer impressie van deze mooi lentemiddag.