GSV’38 met onnodige lege handen.

GSV’38 had zich een andere start bedacht van de competitie tegen Kilder en heeft zich in de kaart laten spelen. Als het de rust 4-0 had gestaan was het niets te veel geweest maar vlak voor de rust werd met een mooie volley de aansluiting door Kilder gescoord. Daarvoor had Koen Bolck en Ruud Willemsen voor GSV al gescoord. Na rust tapte Kilder uit hun bekende vat en mocht zich ook nog gelukkig prijzen dat de overtreding op keeper Den Hartog niet goed werd beoordeeld anders was het gewoon hinderen. De GSV keeper werd aan de arm getrokken en de bal viel daardoor in het doel. Kilder rook meer en ging er vol voor en door de ruimte op het middenveld kon de opkomende speler buiten de 16 verre hoek zoeken. GSV was te mak in het tweede deel, kon voorin te weinig brengen, en kreeg daardoor de 2-3 op de neus.

Teamfoto’s maken
Na het spelen van de bekerwedstrijden in de afgelopen weken, is afgelopen weekend de competitie weer van start gegaan. Een mooi moment om een begin te maken van de jaarlijkse teamfoto’s en het 1e elftal verscheen zondag j.l. dan ook als eerste team voor de camera.
Mits de weersomstandigheden het toelaten zullen de komende weken de resterende teams in een rap tempo worden vastgelegd, zodat we de teampagina’s op de website weer up-to-date hebben.
Omdat sommige jeugdteams worden voorzien van nieuwe tenues, is het even afwachten wanneer deze worden geleverd, alvorens we kunnen overgaan tot actie. We houden u op de hoogte.