GSV’38 krijgt deksel op de neus

Het was even puzzelen voor de consuls want na al die regenval zag het eerst naar uit dat er niet kon worden gevoetbald. Ervaring en inschatting van deze mensen was toch goed en er kon worden gespeeld. In een gelijk opgaande eerste helft heeft Sprinkhanen zondagmiddag op gelukkige wijze drie punten gepakt tegen GSV’38. Met een knal in een noodsituatie zorgde een speler van de bezoekers, 4 minuten voor tijd, voor de 0-1. In blessuretijd  werd het zelfs 0-2 en dit was niet te filmen maar toch waar.

Op een fris maar zonovergoten sportpark waren de toeschouwers getuige van een wedstrijd die  langzaam op gang kwam. Voor rust keken beide ploegen vooral de kat uit de boom en gebeurde er weinig voor de doelen. Sprinkhanen was feller en twee keer gevaarlijk, maar doelman Jelle hield met prima reddingen zijn doel schoon. Aan de andere kant zag Delano en Daan de pogingen over het Sprinkhanen doel verdwijnen. Delano schoot voor een leeg doel voor langs.

In de tweede helft kwam er meer leven in de brouwerij. Zo volleerde Daan, Delano en Yorik de bal vlak na rust richting de kruising, maar was het keeper van Sprinkhanen die fantastisch redde. Daarna nam GSV’38 het heft verre in handen. Sprinkhanen werd onder druk gezet en men schoof verder en verder op richting het doel van de hanen. Men kwam niet meer in de 16 van GSV tot 4 minuten voor tijd. Twee speler van GSV en één speler van Sprinkhanen gingen op een bal af op ongeveer 25 meter van de goal. De speler van de bezoekers nam de bal op de slof om uit de scrimmage te blijven en gedragen door de wind draaide de bal tot ieders verrassing in de verre hoek van de GSV goal. 0-1 met veel ongeloof. Diverse schoten werden hierna nog geblokt door verdedigers van de gasten en vier opgelegde kansen wisten de spelers van GSV niet in het net te werken. Na alles of niets werd ver in blessuretijd zelfs nog 0-2 maar de teleurstelling en ongeloof zat al in het team. Sprinkhanen speelt ook mee met Lucky Day Bonus Spel, en maakte vandaag kans om maar liefst 10 x zoveel te winnen!