GSV’38 JO7-1 verslaat ook Concordia-W JO7-1

Met Concordia Wehl kregen we vandaag een tegenstander tegenover ons die wisselende uitslagen had geboekt. Na een goede en scherpe warming-up begonnen we aan deze ‘zonnige lentepot’, onder leiding van onze drie (!) talentvolle scheidsrechters.
We moesten het eerste kwartier flink aan de bak. Het spel ging heen en weer en zij hadden de beschikking over een goede keeper. Deze pakte enkele goede ballen en beschikte tevens over een verre uittrap, welke wij nog niet eerder gezien hadden.
Nadat we deze truc eenmaal doorhadden, was het snel RAAK. Onze verdedigers gingen iets verder achterin spelen en speelden de bal snel naar voren. Waarna er snel achter elkaar gescoord werd. Met een 3-0 voorsprong gingen we de rust in.
In de 2e helft wisselde Concordia de keeper en konden we de tegenstander op onze vertrouwde wijze onder druk zetten. Met enkele goede aanvallen wisten we flink uit te lopen. Onze verdediging stond weer als een huis!
Hoogtepunt Vd ochtend? De eerste goal van Tygo in zijn carrière! Net als zijn grote voorbeeld Dirk Kuijt stond hij op de goede plek om binnen te schieten na een scrimmage. Hopelijk staan wij aan het eind vh seizoen ook met de schaal, net als Dirk…
Eindstand: 8-1
Doelpunten:
Yuno 2
Siebe 2
Iven 2
Tygo 1
Thomas 1
Volgende week vervolgen we onze tocht naar glorie en roem en wel met een uitwedstrijd in en tegen BRUMMENJO7-1!
Tot dan!
Groeten GSV’38JO7-1