GSV’38 JO19-1 verliest thuis van GVA

Vandaag stond er een thuis wedstrijd tegen GVA op het programma. Door ervaring van afgelopen seizoen wisten we dat dit een gevaarlijke tegenstander zou worden, maar na een fanatieke training op woensdag hadden we er de volste vertrouwen in dat we ook tegen GVA met drie punten van het veld zouden komen.

Het zonnetje scheen en het veld lag er weer prima bij, na de aftrap begon GSV gelijk met druk zetten en er kwamen al gelijk wat kansjes. Het eerste kwartier bewees GSV dat ze hier wel eens kans maakte op de overwinning, er werd goed gevoetbald alleen het belonen van de acties en kansen bleef uit. Na het eerste kwartier zakte GSV een beetje in en kwam GVA meer tot leven en dat leverde gevaarlijke kansen op en dat kan niet goed gaan. Na een paar goede reddingen van Aaron kwam daar toch de 0-1 voor GVA. GSV bleef niet bij de pakken neer zitten en de koppies gingen weer omhoog, er ontstonden weer kansen voor beide kanten en GSV loerde naar een goaltje, helaas zat het er in de eerste helft niet in ook al werd er prima gevoetbald.

Aangezien deze situatie ons bekend voorkomt wisten we tijdens de rust dat we nog lang niet uitgespeeld waren. Met goede moed begonnen we aan de tweede helft alleen dit verliep anders als gepland. We speelde slordig en niet zoals we gewild hadden, van het goede samenspel en de mooie passjes was niet veel meer over. De grote kansen kwamen dan ook al snel voor GVA die hiervan profiteerde wat resulteerde in een 0-2. Omdat het allemaal niet zo goed meer liep zoals gehoopt liepen de irritaties wat op met overtredingen van beide partijen. GSV moest scoren en ging over op de lange bal maar de kansen bleven onbenut. Uiteindelijk liep GVA zelfs nog tegen een rode kaart aan, een betere mogelijk is er niet om nu nog die comeback te maken met 11 tegen 10. Van deze overtal situatie werd nauwelijks gebruik gemaakt en de ballen bleven vooral lang gaan, dit leverde toch nog een paar grote kansen maar helaas. Na mate de wedstrijd vorderde en de tijd begon te dringen werd het als maar slordiger met veel kansen voor GVA en tot overmaat van ramp zelfs de 0-3.

Dit is dan ook de eindstand en helaas geen punten voor GSV deze week.
Volgende week staat de Paasberg op het programma en we gaan er dan weer alles aan doen om hun omver te blazen met fantastisch voetbal en de drie punten mee naar GSV te nemen.