GSV’38 JO19-1 en JO17-2 pakken de volle buit in hun thuiswedstrijden.

GSV’38 JO17-2 wint thuis.

De start in de voorjaarsregen was veelbelovend en het duurden dan ook niet lang of de 1-0 lag in het net. Diverse kansen, de ene nog mooier dan de ander, werden om zeep geholpen. Spaarzaam kwam Pax JO17-3 eruit maar het eerste goede schot op goal was ook gelijk raak. 1-1. GSV weer verder in de aanval en Dion wist zowel voor rust (2-1) als gelijk na rust, (3-1) koppend te scoren.  Pax kwam nog een keer goed door over de as van het veld en wist weer te scoren uit een afstandsschot 3-2. Met nog vijf minuten te gaan wist Menno vanaf de 11 meter, door een handsbal, de eindstand op 4-2 te zetten.

 

GSV’38 JO19-1 wint beladen partij tegen Paasberg met 2-1

Vandaag de nummer 3 (GSV’38) tegen de nummer 2, De Paasberg. Deze teams kunnen nog inlopen op de koploper HC’03 maar dan moet er wel gewonnen worden van deze nummer 2. De Arnhemmers begonnen fysiek sterk aan de strijd en uit enkele vrije trappen en corners wist men krachtig in te koppen maar gelukkig voor GSV’38 in het vangnet. Uit een corner van GSV’38 wist Puck met een snelle reactie de bal in het doel te tikken 1-0. Niet veel later werd uit een prachtige aanval via Ton de spits Stijn bereikt en hij kopte diagonaal de 2-0 in het net. Nog voor rust bracht Paasberg de stand toch op 2-1, nadat in een eerder stadium een terecht toegekende penalty niet werd verzilverd vanaf de 11 meter stip.  Na rust werd het allemaal iets onvriendelijker en het voetbal werd er niet beter op, de overigens rustige arbiter moest dan ook alle zeilen bijzetten.
10 minuten voor het einde van de wedstrijd werd een zuiver doelpunt voor GSV’38 afgekeurd, de ass. scheidsrechter van de Paasberg had buitenspel geconstateerd bij een genomen vrij trap van GSV’38. Paasberg drong het laatste deel van de wedstrijd nog wel aan zonder echt gevaarlijk te worden, zodat GSV’38  de drie punten in huis wist te houden, waarmee men dichter bij de koplopers komt.