GSV’38 JO12-1 verslaat DVV JO12-2

Nadat we deze week een extra techniektraining van Mark Kobus gekregen hadden, waren we klaar voor onze nieuwe tegenstander.

10.15u was het hele team aanwezig en konden we beginnen met de warming up. Voordat we met de warming up konden beginnen werden er door onze top fotograaf Epco Schierboom nog even teamfoto’s gemaakt. Dat de meeste dat niet wisten, was wel aan de kapsels te zien.

Na een goede warming up snel terug de kleedkamer in voor de voorbespreking. Roan was na een week ziek thuis zitten op het laatste moment toch nog wedstrijdfit.

Top scheidsrechter en fotograaf Epco was er klaar voor. 11.00u het startsignaal werd gegeven. Het eerste gedeelte speelden we een beetje onwennig door onze nieuwe formatie. Maar toch scoorde Duuk de 1-0 (helaas niet gefilmd door onze ouders…)

In het tweede blokje kwam Roan erin voor Remco. Buiten dat er 2 ballen de bosjes in werden geschoten was er verder niks gebeurd.

Nadat we in het derde blokje de ene na de andere kans kregen wilde de bal er niet in, Tygo hield ons nog een paar keer op de been. Maar in de laatste paar minuten maakte Emilio de 2-0!

In het laatste blokje kwam Duuk het veld in met maar 1 taak.. doelpunten maken. En na 2 minuten schoot ie de bal al de kruising in.

Vanaf die goal ging het lopen en kreeg Thomas vleugels die in 4 minuten 2x het net wist te vinden. De 4-0 en de 5-0. En maakte die de ene na de andere schitterende actie aan de linkerkant.

Ook nog een paar kunstzinnige vreugdedansjes. En de wedstrijd zat erop 5-0❤️⚽️

Nog een heel mooi moment tijdens de penalty’s na de wedstrijd.
Jens maakte deze schitterende penalty voor zijn eerder deze week overleden opa✨❤️

Klik hier om naar de teampagina te gaan voor de actuele foto’s, standen en het programma voor de komende weken.

9 oktober 11.00u vs Doesburg O12-1

LATAAA!!