GSV’38 helpt Doetinchem aan de winst, “pupil v\d week” weer in ere hersteld (update foto’s)

Na 4 minuten werd een verdedigingsfout van GSV direct afgestraft en Doetinchem op rozen (0-1). GSV drong aan en had drie 100% kansen maar de paal, lat en te slap ingeschoten bleef Doetinchem overeind. Na de pauze was weer een foute terugspelende bal waar de gasten wel raad mee wisten en makkelijk de 0-2 wist aan te tikken. GSV kwam uit een prima aanval op de 1-2 en zelfs op 2-2. Doetinchem wankelde en de winst zou voor GSV niet meer dan verdient zijn geweest. Met wat geklungel in de opbouw wisten de slimme spelers van Doetinchem toch de 2-3 te scoren en dit wel op eigen kracht. Vlak voor tijd kreeg GSV een penalty maar werd helaas niet verzilverd. Balen maar dat is dan het geluk van een koploper. GSV had meer verdient maar blief met 0 punten.

Bij GSV’38 was het altijd de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt, er een “pupil van de week” aanwezig is om het team van GSV’38 te ondersteunen.  De laatste jaren heeft deze traditie helaas iets te weinig “aandacht” gehad, waardoor het uiteindelijke is gestopt.
Het nieuwe jeugdbestuur heeft samen met het eerste elftal en  “pupil v\d week” sponsor Jan Looman van All-Sign  getracht deze traditie weer nieuw leven in te blazen, en met succes!
Iven Verhoef en Remco Lukens mochten zondag als eerste genodigden hun opwachting maken bij de “grote”jongens van het eerste elftal.
Mede dankzij de inspanning van begeleidster Maud Balduk hebben deze kinderen een onvergetelijke middag gehad, door alles van dichtbij mee te kunnen maken. Met een mooie oorkonde en een mok ( met o.a.hun naam, foto 1e elftal) als aandenken, straalden de kinderen van oor tot oor!

klik hier voor een foto impressie.