GSV’38 niet langs concurrent Dinxperlo en degradatie is een feit. (update met foto’s)

GSV’38 was vooraf vol goede moed om de punten thuis te houden tegen Dinxperlo. In de beginfase waren het de gasten die druk wisten te zetten op het GSV doel maar er kwam verder weinig gevaar uit. Na ruim 10 minuten nam GSV het initiatief en ging op jacht naar de goal. De kansen waren op een hand te tellen waarvan Sven de grootste kreeg. Een zetje in zijn rug was net voldoende om hem uit balans te brengen waardoor hij de mogelijkheid om te score werd ontnomen.
De arbiter zag er niets in. Het leek erop dat met een 0-0 stand de rust werd gehaald maar in de extra tijd wist de rechtsbuiten van Dinxperlo met volle fysieke kracht door te komen en de bal voor te krijgen waarna deze simpel in het net werd gewerkt. Gezien het spelbeeld verdiende geen ploeg om op voorsprong te komen maar een beetje “Duits” geluk, gezien het spelbeeld, zat er wel bij. Na rust werd het spel van beide teams matig.
GSV moest komen en Dinxperlo kon simpel verdedigen en loeren op de counter. Veel passes kwamen niet aan en de partij ging uit als een nachtkaarsje. Even was er nog een opleving toen de vlag onterecht omhoog werd gestoken voor buitenspel door de grens van de bezoekers maar GSV moest winnen om aansluiting te houden.
Trainer Henk probeerde nog op vele fronten maar het zat er vandaag jammer genoeg niet in.

Degradatie was na het laatste fluitsignaal een feit maar toch kijken wij trots terug op dit jonge team die in deze klasse veel heeft geleerd aan slimheid, alertheid, teamgeest en spirit. In enkele partijen de mindere maar in heel veel partijen gelijkwaardig of bovenliggend, bravo hiervoor!
Zondag wacht DVV uit die ook de punten nog nodig heeft om nacompetitie te ontlopen.

Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.