GSV’38 boekt zonnige overwinning op sportpark De Does (update met foto’s)

GSV’38 moest het vandaag op het zonovergoten sportpark De Does opnemen tegen de heren van sportclub Loo. Het eerste team van deze vereniging is de laatste twee jaar gegroeid en zijn zeker geen lelijk eendje meer in deze competitie. Na 5 minuten hadden de bezoekers al voor kunnen staan maar uit een goede kopbal wist keeper Jelle de bal met zijn voet te keren. Aan de andere kant was het Daan en Delano die geen doel konden treffen. Toch was het Daan die via een snelle aanval de bal snoeihard via de onderkant van de lat in het doel wist te werken.

Tijdens de pauze moest Chiel geblesseerd achter blijven en Noud nam verdienstelijk zijn plek in. GSV begon nu beter te spelen en er kwamen meer kansen maar Loo gaf zich zeker niet gewonnen. Halverwege het tweede deel schoot Sven slim diagonaal via de binnenkant van de paal de 2-0 binnen. Na een foute pass van een GSV speler wisten de aanvallers van Loo zomaar door te breken en werd een speler één op één gezet voor doelman Jelle. Keeper Jelle wist de bal nog net te beroeren waardoor de bal via de paal in het veld bleef. Gelukkig voor de thuisploeg want dit had een kantelmoment kunnen betekenen. GSV trof hierna de lat en de keeper van Loo kreeg het steeds drukker maar bleef op de been. Via een vloeiende aanval werd de bal, gesponsord door Wilma en Piet, diep gegeven op de snelle Daan die beheerst de 3-0 binnen schoot.

De punten bleven, met veel support achter de goal, in Giesbeek en voor Jelle was het de derde wedstrijd achtereen de nul.   

Klik hier voor een foto impressie van heden deze middag.