GSV’38 2 wint duidelijk met 5-1 van MVR

Na de bittere nasmaak tegen Rheden mocht het team zich eerst in het nieuwe tenue hijsen, geschonken door Intersport Luising uit Zevenaar. Ook werd er een wedstrijdbal cadeau gedaan van FC Twente uit de Mandemakers Keukencompetitie namens het zaterdagzaalteam. Na een fotosessie in de zon moest het vandaag gebeuren. In een gelijk opgaande start kreeg MVR een kans om de scoren te openen maar Jelle stond prima het doel te verdedigen. Halverwege het eerste deel wist Siebe het doel te treffen en hiermee de stand op 1-0 te brengen. Uit een prachtig genomen vrije trap door Danny verdween de mooie bal diagonaal achter de keeper 2-0. Vlak voor rust stond de verdediging niet goed en was men niet scherp. MVR kreeg de aansluiting en er was hoop voor de bezoekers. Na rust werd uit een rebound door Danny de 3-1 in het net gewerkt en niet veel later de 4-1.
Via een scherpe aanval over rechts werd Michiel weggestuurd en hij gaf keurig de bal aan inkomende Danny (zijn 4e) waarmee de eindstand op 5-1 werd gebracht.

De laatste 10 minuten was GSV erg slordig en was de scherpte eraf. Gelukkig voor GSV zag MVR het ook niet meer zitten waarmee de punten voor de thuisclub zijn.