GSV’38 2 verliest van RKPSC 2

GSV’38 2 net niet tegen de koploper

GSV’38 2 was nog niet wakker na het eerste fluitsignaal want binnen een minuut lag de bal al in het doel van GSV keeper Jelle. Het eerste half uur hadden de rood/witte ook niet veel in te brengen want Pannerden combineerde er snel op los. Na de 0-2 was het Bas die met zijn hoofd de aansluiting bezorgde. Jammer dat net voor de pauze de 1-3 viel want GSV kwam beter in het spel.

Na de pauze was dit zichtbaar want Pannerden liet GSV komen en de gasten loerden met lange ballen op de counter. Enkele kansen waren er voor GSV maar nadat Bram onderuit werd getrokken binnen de 16 ging de bal terecht op de stip. Danny scoorde koelbloedig vanaf 11 meter de 2-3.
GSV was nu de bovenliggende partij en zocht naar meer. Niet veel later moest keeper Jelle Dolman met een zere enkel het veld verlaten en ging speler Jelle Wieggers onder de lat. Siebe, Dave en Danny hadden nog kansen voor de gelijkmaker maar helaas viel aan de andere kant de 2-4 uit een counter. Ook Danny moest het veld vroegtijdig verlaten met een blessure en stond GSV met 10 man. Hiermee was de druk ook van het Pannerdens doel en waren bijna alle bezoekers zienderogen blij met een overwinning. De leider van de bezoekers niet want die wilde na afloop nog even zijn verhaal kwijt bij de goede arbiter.