GSV’38 2 verliest bij NEC 2 (amateurs)

Het was een leuk affiche NEC 2 – GSV’38 2 maar op het trainingscomplex van de profs van NEC is GSV een beetje “genekt”. Met inachtneming van strikte coronarichtlijnen ging officieel de eerste wedstrijd van start. Het tweede aangevuld met jonge jongens zoals Mees, Vincent , Dani en keeper Ritchie was er na 12 minuten een vreemde beslissing. Een overtreding op Mark werd niet bestraft en de deur naar 1-0 stond hiermee open. GSV was erg verontwaardigd maar wist kort hierna door Mark, via Guus en Koen, het doelnet te vinden. Een keurige sliding van Bram werd als vrije trap gezien en de snelle linksbuiten wist hier wel raad mee 2-1.
Guus werd binnen de 16 meter onderuit getikt maar de scheids dacht hier anders over. Gemopper alom aan GSV zijde maar dat hielp niet. Na rust moest Ritchie achterblijven in de kleedkamer want zijn enkel werd instabiel. Bjorn onder de lat en hij deed het prima.
Ook het team begon beter te draaien en er kwamen steeds meer kansen maar wisten jammer genoeg dit niet in doelpunten om te zetten. Vlak voor tijd viel het doek en werd er nog twee keer gescoord door NEC waarmee GSV met 4-1 nederlaag naar huis kon.