GSV’38 2 met de hakken over de sloot.

In het eerste deel zag het er niet naar uit dat het een spannende strijd zou gaan worden. GSV bepaalde de wedstrijd en kwam door Siebe na 10 minuten op voorsprong. Niet veel later had hij ook de 2-0 moeten maken maar via de onderkant van de lat bleef de bal in het speelveld. Zelfs in de rebound was er nog een kans. Na een half uur was het Branco die voor 2-0 zorgde en niet veel later maaide Danny vrij voor de goal over de bal. Vlak voor rust werd er slecht verdedigd en kwam Groessen op 2-1. Tijdens en direct na rust werd er gewisseld in het team van Ed waardoor het spelbeeld er niet beter op werd. Het werd onrustig en GSV was de controle vanuit het eerste deel kwijt. Groessen kwam opzetten en met veel inzet kon GSV het nog droog houden voor de goal van keeper Jelle. Uit de counters had de thuisploeg het al lang af kunnen maken want diverse spelers lieten de kansen onbenut. Na een duidelijke overtreding binnen de 16 had er een directe vrijetrap (penalty) moeten volgen maar het werd een indirecte? Ook deze vrije bal werd niet goed verwerkt. GSV kreeg bijna nog de kous over de kop maar de arbiter had handsbal geconstateerd van een Groessense aanvaller. Al met al een nipte en belangrijke overwinning voor de thuisploeg.