GSV’38 2 een gelukkig punt, zure nederlaag GSV’38 1 (update foto’s)

GSV’38 2 pakt punt van koploper

De wedstrijd was nog maar net begonnen of de 1-0 stond al op het bord. Door prima doorgaan van Jelle wist Tim de 1-0 te scoren. Niet veel later had Tim de 2-0 moeten maken maar de keeper voorkwam dit met een katachtige reactie. Toch bleef GSV stand houden tot aan de rust. In het tweede deel was het eenrichtingsverkeer op het doel van GSV38 maar alle zeilen werden bijgezet om een tegendoelpunt te voorkomen. Met nog 15 minuten te gaan viel de gelijkmaker door slecht wegwerken van de bal. Koploper Warnsveld ging volop voor de winst en GSV had wat geluk dat de bal voor de bezoekers net niet goed viel of keeper Jelle stond in de weg. Vlak voor tijd kregen de gasten nog de mogelijkheid om via een vrije trap de winst te pakken maar de bal verdween, tot opluchting van GSV, in het vangnet. Een punt door een hardwerkend team.

GSV’38 mist het geluk

De partij vandaag tegen HC’03 was leuk om te zien maar jammer voor het thuispubliek gingen de punten mee naar Drempt/Hummelo en Keppel. GSV begon niet scherp aan de strijd en na twee minuten lag de bal al in de verre hoek van de goal. Het duurde even voordat de draad werd opgepakt maar GSV kwam steeds beter in de wedstrijd. Nadat Siebe in de 16 onderuit werd getikt was het Bryan die de toegekende penalty koelbloedig wist te verzilveren. Niet veel later schoot Delano technisch goed in maar de keeper stond net in de baan van het schot. Na rust was een beter GSV te zien en kansen kwamen er voldoende maar werden niet verzilverd. Wederom Delano, Bob en Rick waren er dichtbij en Koen dacht dat de bal al in het net verdween maar werd tegengehouden door de paal. In de rebound schoot hij over. Met nog tien minuten te gaan viel de bal met wat mazzel voor de voeten van de HC spits en hij schoot de 1-2 binnen. Jammer voor de thuisploeg want men had meer verdiend. Man off the match was de arbiter uit Deventer.
Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.