Eerste overwinning van GSV’38 1, 2e elftal doet zichzelf te kort…. (update foto’s)

Eerste overwinning van GSV’38 1

Door de regen en wind was het een troosteloze aanblik om van de partij te genieten. GSV had het eerste deel de wind in de rug en had met tenminste 0-5 de rust in moeten gaan maar diverse spelers waren te laconiek en hadden het vizier niet op scherp. Gelukkig wist Daan wel het net tot twee maal toe te vinden en kon GSV met 0-2 de rust in. Na rust werd het erg onnauwkeurig en gaf het een rommel aanzicht. Onnodig balverlies en net niet slim genoeg om de trekker definitief over te halen. Toch bracht Branco de 0-3 door een foute pass in de verdediging van Arnhemia. Delano werd na een kapbeweging onderuit gehaald en iedereen van GSV verwachtte een penalty. Deze bleef weg maar aan de andere kant werd er wel een 11 meter gegeven na een hilarisch moment van een speler die met een zweefduik de grasmat wist te vinden terwijl hij ogenschijnlijk niet werd geraakt (1-3). Met nog luttele minuten op de klok werd een prima genomen vrije trap via de onderkant van de lat het doel in gewerkt (2-3). GSV kreeg nog een prima kans met een situatie van 4 tegen 2 maar men kon dit niet omzetten in een doelpunt. Na wat blessure minuten floot de scheids af en gingen de punten mee naar Giesbeek. Volgende week weer spelers terug van blessure en schorsingen waarna er kan worden gewerkt aan een stijgende lijn.

Klik hier om een foto impressie te bekijken.

2e elftal doet zichzelf te kort

Op het natte hoofdveld nam het team van Ed van Mierlo het op tegen OBW die al twee wedstrijden met winst hadden afgesloten. In het eerste deel waren het de bezoekers die twee goede kansen niet wisten te verzilveren en GSV was voorin niet krachtig genoeg om het OBW echt moeilijk te maken. Hierdoor ging men met een brilstand de rust in. Na rust een ander GSV en er kwamen kansen voor het doel van OBW. Siebe had een goede mogelijkheid om de scoren te openen en niet veel later liet Bas de bal iets te lang voor zijn voet liggen want dit had de voorsprong kunnen zijn. Uit een schot van ruim 22 meter verdween de bal pardoes fortuinlijk in de kruising van het GSV doel.

Balen want de tweede helft was voor GSV maar het stond wel 0-1.  Michiel, Siebe, Menno en Guus wisten niet het net te vinden.  Er werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te forceren maar GSV had het geluk niet aan hun kant. Zo werd een handsbal niet opgemerkt door de arbiter binnen de 16 anders was er weer een kans geweest. Al met al geen punt(en) voor GSV maar wel vechtlust getoond en dat geeft hoop.